Créixer en família: tallers educatius per a pares i mares

Bé, suposo que mai és tard per presentar-vos una publicació, oi? Avui, us presento Créixer en família, un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Aquest ens ofereix la possibilitat d'assistir a tallers que tenen l'objectiu de crear espais de relació i intercanvi d'experiències per a pares i mares (són 2 sessions de 6 hores). Si en voleu saber més cliqueu damunt d'aquest enllaç.


A més d'això. el programa també ens ofereix un espai d'intercanvi entre les famílies: (...) l'objectiu és fomentar i facilitar la comunicació entre pares, mares i professionals, el programa Créixer en família posa en marxa El Cafè de les famílies: un punt de trobada virtual adreçat a tots aquells que participen en l'educació dels més petits. (Cafè de Famílies) i/o també un bon recull de recursos que ens poden ser molt útils (Calaix de cursos). Molt recomanable que en feu una ullada! 


Què, us animeu a participar als tallers?

Comentaris

nuriala81 ha dit…
Gràcies Joel! no coneixia pas aquest apartat de gencat. L'he trobat molt interessant! Merci de nou per compartir!!
Magda ha dit…
Està molt bé aquest espai JOEL i molt recomenable.
Gràcies per fer-ne difusó perquè hi ha molta gent que no coneix aquest apartat i val la pena que es conegui.
Molts petonets trempat i que passis molt bona setmana !!!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Núria Jo tampoc el coneixía, però així que en vaig tenir un moment us el vaig compartir. Trobo que no hi podia pas faltar en aquest espai, oi? Petons i abraçades!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, molt recomanable. La veritat és que ha estat tot un descobriment. Petons i bona setmana! :)