Agents per la biodiversitat: cuidem el medi ambient?

Avui us presento Agents per la biodiversitat, un recurs educatiu que té com a missió motivar i moure a l'acció davant el canvi climàtic i reptes ambientals associats (pèrdua de biodiversitat sobre tot) als nois i noies d'últim cicle de primària i primer cicle d'ESO. Una iniciativa fantàstica per treballar la greu situació que pateix el medi ambient, sense cap mena de dubte ens cal traslladar aquesta consciència als més petits, per tal de donar a conèixer tots aquells els recursos i eines que tenim entre mans... 


Per accedir als continguts d'aquest recurs ens haurem de registrar gratuïtament, tanmateix també podrem fer un petit tast de les activitats que se'ns proposen. Molt interessant que s'hi n'esteu interessats feu una ullada als següents documents, en aquests hi podreu trobar la presentació del projecte, la guia didàctica per als mestres i educadors, a més d'una breu descripció del funcionament de les activitats plantejades:
Però, què és Agents per la Biodiversitat? La biodiversitat és, com bé sabeu, essencial per mantenir l’entramat de la vida i els sistemes naturals que ens proporcionen la salut, el benestar, l’aliment, el combustible i els serveis vitals, dels quals depèn la nostra existència. Tenim però proves irrefutables de que en aquests moments els essers humans estem malbaratant amb les nostres activitats la biodiversitat i els serveis que ens ofereixen, posant en perill la vida en la que ara per ara és i serà la nostra única llar: el planeta Terra. No podem badar en la resposta que hi hem de donar.


Si hi voleu participar podeu consultar aquest enllaç. Recordeu que aquest projecte és una iniciativa de la plataforma Acció natura, on hi podeu trobar també continguts, enllaços, recursos i eines per treballar la conservació dels valors naturals (no us perdeu els seus objectius).

Comentaris