Zonatic i Educ.ar: recursos TIC per donar i per vendre

Segur que a hores d'ara ja el coneixereu, però trobo que a Educació i les TIC no hi podia pas faltar. Es tracta de Zonatic, un espai web del que en podem extreure molts recursos i idees per treballar amb els nostres infants. Per fer-vos-en una idea, i tal i com ens descriuen els seus autors, Zonatic es una recopilación de los recursos educativos que hay dispersos por la red, fruto de los muchos grupos de trabajo que existen en diversos centros educativos con proyectos de implantación de las Tic en la práctica docente, clasificándolos por categorías como materias, nivel educativo , tipo de actividad, etc... 


Els continguts que se'ns ofereixen els tenim classificats per matèries o bé per nivells educatius, ambdós hi podrem accedir mitjançant un buscador que ens apareix a la columna esquerra de la pàgina web principal. Fet això, i quan ja tinguem a punt allò que estem buscant, ens apareixerà a la secció inferior del lloc web els resultats de la nostra cerca. Només caldrà clicar damunt de l'enllaç (és de color blau) per accedir als recursos educatius. 

Per si no n'heu quedat satisfets, avui també us presento Educ.ar. Com bé sabreu és un lloc web genial d'on també en podem extreure multitud d'idees i recursos TIC. Si en voleu saber més podeu llegir el post Educ.ar: un portal ple de recursos educatius. El fet és que fa cosa de dos dies vaig descobrir una publicació molt interessant que no he pogut evitar de compartir-la amb tots vosaltres. Aquí la teniu: 8800 activitats educatives amb TIC per a educació infantil, primària i secundària.


Remenant una mica a fons el seu origen he descobert que aquest magnífic recull prové de l'escola CEIP Nuestra Señora de Loreto - Dos Torres (Córdoba), així doncs, aprofito per donar-los la enhorabona! És fantàstic poder gaudir d'aquesta recopil·lació de recursos. Molt bona feina!

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Un recurso fenomenal en el que podemos encontrar de todo un poco. Sin duda muy útil para el aula. Un biquiño, Joel.
Magda ha dit…
Com sempre uns espais molt bons amb una gran quantitat de recursos per l'aula, FANTÀSTIC !!!!!
Em sembla que la meva llista de "favoritos" explotarà amb tants espais jejjejejejjejejejjeje.
Petonets trempat i bon cap de setmana de molta fred !!!! BRRRRRRRRRRRRRRRR
Joel Artigas ha dit…
@Ana Genial que te haya gustado. Besitos muy grandes! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Com sempre una de les meves comentaristes preferides. M'encanta llegir-te i veure que tot el que publico t'agrada i a més t'és útil! Petonets. Bon cap de setmana :)
Blanca B ha dit…
es un sitio fenomenal al que recurro de vez en cuando. estupendo, Joel, no paras Pero tu no decías que estabas muy ocupado??? jajajaj.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, voy de culo...Lo que pasa que para mi, el blog es parte de mi trabajo. Super importante! :) MUak