UDL Book Builder: com crear llibres digitals gratuïts

Ja fa dies que no paro de trobar recursos interessants! Sort en tinc de poder-los agrupar a la carpeta de favorits... En fi, avui us presento UDL Book Builder, un espai fantàstic que ens permetrà crear els nostres propis llibres digitals de forma gratuïta. Un eina interessant per apropar-nos a les necessitats individuals, interessos i habilitats dels nostre alumnat.


Per començar a fer servir UDL Book Builder us haureu de registrar (a la part superior dreta teniu els passos que cal seguir per fer el vostre ingrés). Com haureu pogut observar la secció Leer Libros ens permetrà veure, comentar i avaluar els llibres fets per altres usuaris, un aspecte genial per descobrir nous continguts i noves maneres de treballar, a més de poder gaudir d'un bon recull de recursos que ens poden ser útils.


Però si el que us interessa és crear els nostres llibres haureu de clicar damunt la secció Crear y compartir. Aquest us durà a una nova finestra d'edició que us permetrà escriure texts, posar imatges, fragments d'àudio, generar texts de recolzament pels alumnes, entre molts altres. Ja sabeu que qualsevol dubte podeu comptar amb l'ajuda de Terry, una girafa ben simpàtica que ens guiarà al llarg del nostre viatge.

Finalment, si el que esteu buscant és conèixer la inciativa UDL o bé llegir artícles d'interès d'altres autors, no us perdeu la secció Aprenda más. Finalment, us adjunto un vídeo tutorial que de ben segur us serà ben útil per crear els vostres continguts online. Bona sort i molts aprenentatges!

Comentaris

Caminem plegats ha dit…
jolines ! hauria de tenir una vida paral·lela per poder gaudir de totes les propostes que ens fas ! jajaja. Quin bon aspecte que té aquesta d'avui ( com totes per cert) , me la miro.
Una abraçada!
Joel Artigas ha dit…
@Caminemplegats jajja! T'he de dir que a mi també m'agradaria tenir una vida paral·lela, no tinc prou TEMPS per a tot. Moltes gràcies pel comentari. Petonets de dimecres. :)
Blanca B ha dit…
qué buen recurso!!! me lo quedo ya. besets de libro
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Qué bien! ;) Un besito de recuperación. Gracias por el comentario. Muak
Magda ha dit…
I tant que no pares de trobar recursos interesants, estàs superhiperactivat ehhhhhh jejjejejej
Aquest d'avui té una pinta "estupenda", ja me'l miraré amb calma !!!!!
UFFFFFFFFF i tant que hauriem de tenir més hores però segur que encara ens en faltarien !!!!!
Petonets de dimecres, que ràpid que passen les setmanes veritat?????
MUAKKKKK
Ana Martínez ha dit…
Me lo guardo para probar, je,je Un biquiño Joel.
Joel Artigas ha dit…
@Magda jeje, sí, passa massa ràpid el temps. Mare meva! Qui no corre vola! Hem d'estar cada dia atents i pendents de tot... En marxa! M'encanta aquesta hiperactivitat. :) Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Guárdate todo lo que quieras, estoy seguro que te gustará mucho! Besitos.