Popcorn Maker: un editor de vídeo online

Avui una mica més tard del normal us presento Popcorn Maker, un editor de vídeo online que ens permetrà interactuar amb una gran varietat d'elements web. Però, no us penseu que és un editor normal i corrent de vídeo clàssic, ja que Popcorn Maker va més enllà facilitant-nos també l'edició de vídeos ja existents: YouTube, Vimeo, Soundcloud o d'altres vídeos en format HTML5.


Una eina fantàstica que podem començar a introduir als nostres alumnes de secundària o fins i tot als alumnes de cicle superior de primària. Ja veureu que és una eina molt intuïtiva i fàcil de fer servir. Què podríem fer? Doncs preparar una gravació amb el nostre grup-classe i per grups preparar-ne diferents edicions. Cal tenir en compte que abans ens caldrà fer una bona explicació del seu funcionament, així doncs si disposeu d'una PDI no ho dubteu ni un moment: utilitzeu-la!


Espero que us agradi i que si n'és el cas el pogueu utilitzar. Tal i com ens comenta el seu autor, Bret Taylor, després d'haver-lo presentat oficialment: Estamos realmente excitados por ver qué hace el mundo con él. Jo n'estic completament segur que en podem treure molt de suc educativament, ara, caldrà planificar bé quins són els objectius i competencies que volem que els nostres alumnes aprenguin al llarg de les activitats plantejades. Per acabar, us deixo un vídeotutorial que us ajudarà a entendre més coses sobre el seu funciomament: 


Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Creo que le voy a sacar mucho provecho. Muchísimas gracias Joel, un biquiño.
A´Punto ha dit…
Por un momento pensé que te habías pasado al mundo de las palomitas¡ FEliz carnaval¡
Joel Artigas ha dit…
@Ana Qué bien! A mi también me ha gustado mucho. Es genial, eh? Un beso de miercoles.
Joel Artigas ha dit…
@Vero jejje! Aix! Pues no mer irían mal unas palomitas para descansar un ratito...jiji! Besos muy grandes ;)