Pissiganya: una revista de poesia per a xiquets i xiquetes de 0 a 100 anys

Des de la xarxa social Twitter (els podeu seguir a @pissiganya) vaig conèixer Pissiganya.cat, una revista de poesia per a xiquets i xiquetes de 0 a 100 anys. Tal i com ens expliquen els seus autors, (...) La missió de Pissiganya, doncs, és atiar el foc de la creació poètica des del principi: l'escola primària, amb la voluntat que els infants, en la mesura que s'hi aficionaran de menuts, també continuaran, en fer-se grans, el gust per llegir i escriure poesia. (...) Si en voleu saber més coses cliqueu en aquest enllaç. 


Tal i com se'ns explica, Pissiganya no sols se centra exclusivament en els infants, sinó que també pretén oferir eines als pares i mestres, a fi de difondre la poesia entre els infants, així com: bibliografia de llibres de poesia infantil, recursos pedagògics i experiències didàctiques descarregables. Interessant oi?

Al posar-me en contacte amb ells de seguida em van presentar el 2n Premi de Poesia Infantil, una proposta que té l'objectiu de difondre el gust per la creació poètica entre els alumnes de primària del nostre país. Té molt bona pinta! Així doncs, si hi voleu participar no us podeu pas perdre les bases del premis. El termini de presentació és el 16 d'abril de 2013, us ho perdreu?!

Comentaris

Marta ha dit…
Ostres, Joel! Quin enllaç més interessant!Pot ser un molt bon recurs per tal d'engrescar els nens i nenes en el món de la poesia. Ara mateix me'l guardo a favorits!
Una abraçada.
Magda ha dit…
Un enllaç la mar d'interessant i un bon recurs per fomentar el gust per la poesia en els nostres infants !!!
Com sempre una magnífica troballa !!!!!
Apa un altre espai cap als "favoritos"" jejjejejejejejeje
Petonets guapo i que passis una bona setmana
Ana Martínez ha dit…
No lo conocía Joel, Un recurso estupendo para trabajar la poesía en el aula. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Marta Què bé que t'hagi agradat! Petonets ben grans. :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, ja ho sé...sóc un dels culpables que els vostres favorits estiguin plens i arrebossar. Aixx! En fi, en part, me n'alegro que així sigui (qué dolent que sóc, eh?).

Un petonet ben gran!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí, es genial! Me encantó conocerlos y descubrir sus propuestas...! Besitos.
Blanca B ha dit…
Me parece muy interesante, está en castellano??
Unknown ha dit…
Gràcies Joel per la difusió de la nostra tasca, i a tots els que us hi heu interessat també!
Aprofitem per a convidar-vos a formar part de la nostra comunitat: bé donant-vos d'alta i registrant-vos al web (http://pissiganya.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=81), de manera que podreu treballar la poesia a l'aula amb els vostres alumnes, i publicar els seus treballs a la revista, o bé participant de les nostres publicacions a les xarxes socials facebook (facebook.com/Pissiganya.cat) i twitter (twitter.com/pissiganya).
Us hi esperem a tots, i gràcies de nou pel vostre interès! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca No, no está en castellano. Si encuentro algún recurso similar en castellano te lo haré saber... Besos! :)
Joel Artigas ha dit…
@AlbadePissiganya Moltes gràcies a vosaltres per la iniciativa i per convidar-nos a formar part de les vostres xarxes socials. Endavant! Seguim aprenent...