Escola Lliure El Sol: l'eina de formació i de debat pedagògic del Moviment Laic i Progressista

Avui us presento, i a més trobo que no hi podia pas faltar, l'Escola Lliure El Sol. Perquè us en feu una idea, i tal i com se'ns defineix al seu ideari, L’Escola Lliure El Sol és l’eina de formació i de debat pedagògic del Moviment Laic i Progressista. Es fonamenta en els pilars de l’ideari per tal d’assolir un compromís cívic amb el progrés social. Constitueix l’eix vertebrador i canalitzador de les necessitats formatives de el MLP. Interessant oi? Doncs, si en voleu saber més no us perdeu pas la descripció dels seus objectius, així com també el significat dels valors principals que conformen l'escola: laïcitat, progrés, llibertat i igualtat, entre d'altres.


Què ens ofereixen? Doncs, tot tipus d'activitats així com: un bon recull de monogràfics dirigits a totes les persones amb experiència en el món del lleure que vulguin aprofundir sobre temàtiques específiques (20 hores lectives); cursos de monitors i monitores; cursos de directors i directores; o tot tipus d'altres activitats formatives, així com cursos adreçats a persones encarregades de l'organització, dinamització i/o impartició de sessions de diferents trobades i activitats formatives; o bé, cursos destinats a persones majors de 16 anys interessants en conèixer l'experiència educativa dels esplais.


Aprofito aquesta publicació per anunciar-vos que en ben poques hores s'acabarà el termini del Monogràfic: Gestió i lideratge d'equips. En aquest, tal i com se'ns descriu, coneixerem i treballarem, mitjançant l’anàlisi reflexiu i el desenvolupament pràctic de recursos, les competències necessàries per a aplicar el lideratge a la coordinació i gestió eficaç d’equips de treball.


Informeu-vos de les dades i/o dels continguts principals del curs. Si n'esteu interessats inscriviu-vos avui dijous 28 de febrer trucant al número de telèfon de l'escola 93.481.73.83

AFANYEU-VOS!

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Amb la que està caient en el món educatiu, qualsevol iniciativa laica i progressista la celebro.
Petonets progres
Joel Artigas ha dit…
@Carme Tens tota la raó: aquest tipus d'institucions que vetllen per la formació i millora del sistema educatiu és fantàstic per la greu situació que estem patint. Gràcies de nou per les teves aportacions. Petonets i abraçades múltiples! :) Muak
Blanca B ha dit…
parece muy interesante la propuesta. musu
Joel Artigas ha dit…
@Blanca jij! Gracias por el comentario. Un beso muy grande!