Educaplus i Resolución de problemas metamodelos TIC: recursos TIC per aprendre

Els diumenges són els típics dies que moltes persones aprofiten per descansar i/o, com és en el meu cas, per explorar i conèixer noves coses. Com bé sabreu, cal no deixar d'aprendre, "d'estar al dia", de "xuclar" tot allò que ens pot ser significatiu de conèixer i de saber... Així doncs, avui us presento dos espais dels que n'estic segur que els més petitons s'ho passaran genial! 

En primer lloc, us presento Educaplus, un espai personal del professor de física i química Jesús Peñas, que ens presenta un bon recull de continguts educatius fruit de la seva trajectòria professional. A la part superior, i en forma de pestanyes, podeu accedir als continguts classificats en diferents seccions, així com: Matemàtiques, Física, Química, Educació Artística, entre d'altres. Ja veureu que de cada una d'elles hi podem trobar un munt de recursos divertits, entretinguts i que ens poden ser molt útils a les nostres classes.


En segon i últim lloc, avui també us presento Resolución de Problemas Metamodelos TIC, una proposta elaborada per Juan García Moreno que tal i com se'ns explica, no té l'objectiu d'ensenyar matemàtiques als alumnes, sinó d'aprendre a aprendre amb les matemàtiques. Així doncs, se'ns ofereixen un bon recull de recursos interactius que ens ajudaran a treballar les matemàtiques des de la motivació, interès i curiositat. Si en voleu saber més no us perdeu la justificació de la guia didàctica.


Espero que us siguin molt útils els recursos. Que passeu un bon diumenge ple d 'aprenentatges i coneixements.

Comentaris

Magda ha dit…
Uauuuuuuuuu noiet no pares de fer-nos bones recomenacions ehhhhhhhhhhhhhhh
Estic aprenent un munt de llocs i recursos interessants amb les teves publicacions, fantàstic !!!!!!!
Petonets de diumenge i bona setmana !!!!!!
Ana Martínez ha dit…
Como siempre muy buenos recursos, Joel. Gracias una vez más por compartirlos. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies a tu pel comentari. Què bé que t'hagi agradat. Petons i abraçades. :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Celebro que te haya gustado. Me alegra verte siempre por aquí! De nada, gracias a ti por tus aportacioens diárias. :) MUaaa