Aula pt: recursos per elaborar adaptacions curriculars

Per començar la setmana amb forces i energia, avui us presento Aula pt, una web donde poder compartir y descargar el material para trabajar con alumnos con necesidades educativas especiales.(...) Los profesionales que trabajamos con alumnos que presentan necesidades educativas especiales nos vemos muchas veces con dificultad para seleccionar el libro de texto adecuado, ya que éstos suelen ir mucho más deprisa que la capacidad que nuestro alumnos tienen para asimilar los objetivos. Por eso, nos vemos obligados a seleccionar de aquí y de allá actividades para el trabajo diario. (...). 


Com haureu pogut observar, els continguts que principalment se'ns ofereixen els tenim categoritzats en les següents seccions: Educació Especial; Educació Infantil, Primària i ESO. De cada un d'ells se'ns presentaran un bon recull de recursos (caldrà escollir l'opció que més ens agradi del desplegable). La veritat és que cal felicitar els seus autors per la gran quantitat de material, idees i experiències que ens aporten. Molt bona feina!


A més d'això, també se'ns ofereix d'altres seccions interessants que val la pena que no us perdeu: Innova (recursos variats del tipus Webquest i projectes integrats); Colabora (espai que ens servirà per preguntar els nostres dubtes, proposar continguts, interaccionar amb els usuaris de la comunitat,...); Apps (secció amb apps educatives interessants). Què us sembla? Us ha agradat?

Comentaris

Magda ha dit…
Joel, sense cap mena de dubte un espai molt complert i interessant.
M'he estat mirant la secció d'educació infantil i hi podem trobar un munt de recursos, GENIAL !!!!
Com sempre noiet una magnífica troballa !!!!!
Petonets !!!!!
Ana Martínez ha dit…
Es un gran blog. Tiene muy buenos recursos. Yo suelo visitarlo a menudo. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, oi? És genial, sort que me'l vaig guardar...! Hi ha tantes coses interessants que a vegades costa seleccionar allò que ens pot ser útil! M'encanta que t'hagi agradat. Gràcies de nou per les teves aportacions.

Bon cap de setmana. Muak! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Qué bien que también lo visites a menudo, esto siginifca que es un buen sitio. Gracias por el comentario. Besitos muy grandes!
Blanca B ha dit…
Este ya lo tenía yo en el almacén de entradas, jajaj. un besete.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Si es que no hay nada nuevo para ti? Un beso enorme.