Obrint portes a nous objectius...!

Bon dia a tots/es! Suposo que a hores d'ara ja esteu començant els efectes de la meva poca hiperactivitat al bloc i a les xarxes socials que l'acompanyen. Sí, ara vaig una mica més atrafegat, ja que he començat un Postgrau de Comunicació Online i Xarxes Socials a la UAB del que espero aprendre'n moltíssim i poder-ho aprofitar a nivell personal i professional. Ja per endavant us demano disculpes per no poder interactuar com ho he fet fins ara. Us ben asseguro que faré el possible per publicar noves entrades, respondre els vostres comentaris, llegir les vostres entrades i fer-vos aportacions constructives, escriure i publicar novetats al Facebook i Twitter del bloc,...

La veritat és que últimament tinc unes ganes increïbles d'aprendre tot el que se'm presenta, suposo que el no poder posar en pràctica molts dels coneixements que he anat aprenent durant al llarg dels anys, ha despertat la meva creativitat i, sobretot, les ganes d'iniciar i aventurar-me en nous projectes.


Que sapigueu que no us abandono, sinó tot el contrari, faig una petita pausa per omplir la meva maleta de nous coneixements i aprenentatges (serà una pausa ben curta). Ja us puc ben assegurar que així que pugui tornaré a donar guerra, no us en escapareu! Ja sabeu que també podeu contactar amb el bloc d'Educació i les TIC al correu educacioilestic@gmail.com.

Moltes salutacions a tots/es!

Comentaris

Molta sort! No perdis mai aquesta il.lusió que tant ens contagies! Gràcies! :D
Joel Artigas ha dit…
@Noelia Moltes gràcies Noelia. Així ho faré. Espero estar al dia sempre que pugui. Una abraçada! Gràcies a tu. :)
ideesmagistrals ha dit…
A per totes retemplat!! Segur que quan tornes ens portaràs més coses al.lucinants i ens enriquirem amb elles com sempre ^_^ Gràcies per estar tan pendent de tots nosaltres!
Fer de Mestres ha dit…
Molta sort, Joel!
En el teu bloc tenim recursos de sobres per omplir aquests dies d'espera, així que, gaudeix d'aquests nous aprenentatges.
Molts petonets ;)
A´Punto ha dit…
Joel claro que sí,no importa que no estés tan activo, estás mejorando tu formación y es lo que importa,un besazo¡
Hola Joel!
Gaudeix d'aquesta oportunitat i ens vas informant de tot allò que estàs aprenent, eh?
Molta sort!!!
Txell
Carmen ha dit…
Me alegro de que sigas alimentando tu curiosidad y tu creatividad. Esperando buenas nuevas, un beso, Carmen.
Magda ha dit…
Doncs apa noiet a aprendre i aprendre i no parar ehhhhhhh, molta sort en aquesta nova etapa !!!
Però no ens deixis per molt de temps ehhhhhhhhhhhh que sinó perderé el ritme dels meus comentaris tant plens d'energia jejejjejejejejjejejeje
Ara en serio gaudeix moltíssim i no paris de sorprendrens !!!!
Petonassos !!!!!!!!
Blanca B ha dit…
Tus conocimientos los estoy esperando como agua de mayo, no de enero que ya tenemos bastante. Ya sabes cuál es mi lema: nunca es tarde para aprender. Aprende mucho y bien que te esperamos frente al ordenador. Un superbeso con mucho conocimiento.
elhadadepapel.com ha dit…
Mol be! A vore si apren...aprendemos de ti luego!! ( mi catalán es muy pobre)...
Bs
Miren ha dit…
Nada, nada, tu aprende, aprende que luego todavía nos enseñarás más cosas, jejeje Un saludo y ¡¡BUENA SUERTE!!
Mireia Torrent ha dit…
no pateixis que aquí ens tens a totes esperant-te. Tu que pots aprèn coses noves i després ens fas cinc cèntims.
Petonets!
Joel Artigas ha dit…
@Estrella I tant!! A per totes... Em sembla que aquest pas no marxaré. Tinc una superhiperactivitat! Segur que de tots n'aprendrem, ja veuràs! Petonets ben grans. ;)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Moltes gràcies! I molts més que n'hi han d'haver... Em sembla que estic enganxat en aquest bloc. No puc parar de pensar-hi, descobrir i plantejar nous objectius i reptes! :) M'encanta. :) Petonets
Joel Artigas ha dit…
@Vero Sí...! Tienes razón, ahora toca centrarse en lo que toca, o no...! jajjja. Muchos besitos. Estamos en contacto. Kisses ;)
Joel Artigas ha dit…
@Txell I tant! Ja us aniré informant de les últimes novetats. Estic segur que entre tots i de tots n'aprendrem moltíssim. Una abraçada ben gran i gràcies pel teu comentari. Petonets! :)
Joel Artigas ha dit…
@Carmen Las tendras, las tendras... De hecho hoy no lo he podido evitar y ya os he hecho otra entrada, aix...! Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, a començar una altra etapa! Ara toca energia, ànims i no parar aquest ritme d'hiperacció! Ja veus, us he deixat només per unes hores avui, no m'hi he pogut estar! En fi, molts petonets!!! Quan no hi sigui (espero que sigui ben poques vegades) també us trobaré molt a faltar! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Comparto tu lema y añado: cada día hay cosas a aprender! Mira qué poco a durado Blanca, unas horas y ya estoy dándo guerra con el ordenador... Un besito hiperactivo! ;)
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Me encanta que practiques tu catalán conmigo, seguro que poco a poco aprenderás muchísimo! Besitos!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Miren jejje! Así lo haré. Qué ganas de aprender nuevos contenidos...jiji! Besitos llenos de conocimientos. :)
Joel Artigas ha dit…
@Mireia Gràcies pel comentàri. I tant, ja us en faré cinc cèntims, no us en escapareu pas...jejje! Molts petonets hiperactius. Muak!