Foldify: creem els nostres retallables en 3D?

Per a moltes escoles avui és un dels millors dies de l'any... Que, per què? Doncs, perquè els nens i nenes tornen a les classes ben alegres i somrients i amb unes ganes increïbles d'explicar i compartir amb els seus companys les sorpreses que han rebut dels Reis Mags. Sense cap mena de dubte, avui és un bon dia perquè els més petitons ens expliquin com han viscut aquests dies de Nadal. D'aquesta manera ens coneixerem una mica més entre tots, un aspecte fonamental per crear un bon clima d'aula.

Deixem-ho tot ben llest que ja tornen!
Il·lustració de Christian Inaraja

Com bé sabreu, el regal estrella d'aquest Nadal han estat les tauletes. No, no em refereixo a taules petites, sinó a les tauletes tàctils, anomenades també Tablets. A diferència dels ordinadors, que fan servir tot tipus de programes, aquests dispositius digitals funcionen mitjançant les aplicacions (més conegudes com a app). De fet, aquest aspecte no és gens innovador, ja que ja fa cosa d'uns quants anys que ja s'utilitza força als aparells mòbils (iPhone, Android,...).


Així doncs, m'ha semblat interessant presentar-vos Foldify, una app magnífica que ens permetrà crear les nostres figures en 3D i imprimir-les en retallables fantàstics. A banda de ser una aplicació molt divertida i entretinguda, ens permetrà desenvolupar la nostra imaginació i creativitat. No us perdeu el vídeo de presentació que ens han preparat els seus autors: 


Impressionant oi? Ja sabeu que per instal·lar qualsevol aplicació cal que aneu al vostre App Store i introduiu la vostra ID d'Apple. Aquesta app no és gratuïta i costa 2'69€, tot i així per les possibilitats que ens presenta podem fer un esforç i comprar-la, oi? (va, que val el mateix gairebé que un cafè amb llet). Què, us hi animeu?

Comentaris

Blanca B ha dit…
Vamos por partes, porque tienes una entrada muy densa.

La aplicación de ayer, estupenda, me he puesto a meter todos los enlaces en la nube y la verdad es que es parecido al pinterest pero con páginas que te gustan, vamos, como unos favoritos pero in cloud.

En cuanto a las pantallas táctiles, pues mira me regalaron para mi cumple un ipad y estoy como loca bajando y bajando juegos, gratis, para los peques, ya veremos en dónde los encajo, porque nunca hay tiempo para nada. El caso es que la escuela comprase una, pero en tiempos de vacas flacas... por no tener, no tengo este año ni pdi.

La app para hacer los muñequejos, genial, a ver si me la puedo bajar.

Gracias por todo, supersabio. un besito con app.
Ana Martínez ha dit…
Joel, tiene una pinta fantástica. Nos lo has recomendado tanto que seguro que lo descargo. Un biquiño.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Exacto, has definido muy bien Clipix, es cómo si guardaras tus favoritos en la nube. Yo ayer empezé a trabajar con él, pero no me acabó de gustar...

Jejje! Si es que lo tablets son geniales, eh? Hay aplicaciones educativas que son geniales! Mmmf, a ver si las cosas mejoran un poquito y nos dejan educar cómo tiene que ser (con el material adecuado).

Me alegro que te haya gustado Foldify. A mi me pareció una app magnífica. Un beso creativo! :) MUak
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias Ana! Qué bien, estoy seguro que te encantará. Ya nos dirás si lo has utilizado y cómo... Muchos besos! :)