Concurs el comentari més original! Guanya la app iEstelada HD

Com bé vaig anunciar després de les festes de Nadal, els dispositius electrònics van ser el regal estrella de moltes famílies. Sí, els Reis Mags i el Pare Noel van decidir guarnir les cases amb smartphones i tot tipus de tauletes... Així doncs, cada cop són més les persones que gaudeixen de les famoses app (són els programes que fan servir la majoria dels dispositius electrònics actuals. S'anomenen aplicacions).


Fa cosa de pocs dies vaig rebre la proposta de donar a conèixer l'aplicació App iESTELADA HD, una aplicació que ens permetrà posar la senyera al nostre iPad. Si en voleu saber més cliqueu en aquest enllaç. Sense cap mena de dubte, cada cop en són més les persones que han decidit crear i fer difusió de les seves pròpies idees.


Us interessa aquesta aplicació? Doncs, no us perdeu el Concurs "El comentari més original" en el que es sortejaran 5 Promocodes (codis per poder-vos descarregar l'aplicació gratuïtament) En què consistirà? Fins al Dimarts dia 5 de Febrer haureu de publicar en aquesta entrada un comentari creatiu i original que serà avaluat popularment en una enquesta al Facebook d'Educació i les TIC. Els 5 millors comentaris rebran un Promocode de premi!

*Només s'acceptarà un comentari per persona*

Que tingueu sort!

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Ho miraré! Sembla útil. Gràcies, Joel!
Fer de Mestres ha dit…
Estic poc inspirada per ser original en algun comentari.
Estaré alerta a veure si algú conegut és té sort.
Petons
Magda ha dit…
Uiiiiiii ja saps que a mi m'encanta fer comentaris però no tinc ni tablet, ni ipad, ni res de tot això jejjejejejeje
Així que a veure si algú s'inspira i fa un comentari original com cal, jejjejejej ( continuo amb els rodolins ehhhhhhhhh)
Petons ben rodons !!!
Joel Artigas ha dit…
@Marina Sí, força interessant els nous projectes que estan sortint oi? Abraçada! :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Em sembla que sempre ho ets, Carme! Una abraçada ben gran! Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Ups! Segur que en un moment o altre en tindràs, així que no ho dubtis en intentar-ho. Una abraçada ben original! ;)