Clipix: organitzem les nostres vides?

Bon dia! Avui, comencem la setmana amb un dia esplèndid, oi? Sense cap mena de dubte, avui és un gran dia per a tots els nens i nenes que de ben segur jugaran i experimentaran amb totes les seves noves adquisicions... Aquest bon temps omplirà els carrers i les places de somriures i il·lusions. Ah! Però això no vol dir que només hàgim de ser feliços quan ens porten els regals els Reis, eh? Estic segur que en el fons tots tenim ganes de tornar a la feina i compartir amb els companys les nostres experiències...! Ara toca omplir la nostra butxaca d'energia i ganes d'afrontar nous reptes.

A vegades ens cal somriure més, ser feliços!
Il·lustració de Francesca Quatraro

Entre somriures, il·lusió i felicitat, avui us presento Clipix, un organitzador de material web. Fantàstic per ordenar i classficar tots aquelles continguts i/o material que trobem interessants. El seu funcionament és ben senzill i intuïtiu: es tracta de "clipejar" tot allò que és del nostre interès (a partir del marcador "Clip" que se'ns instal·la al nostre navegador web) i categoritzar els continguts en plantilles personalitzades (també es poden crear subcategories). A continuació, i perquè us en feu una idea més exhaustiva, us adjunto el vídeo de presentació: 


Segons els autora, Clipix ens permet organitzar la nostra vida. Però, per què? Doncs, perquè és un recurs fantàstic per ordenar tot allò que per a nosaltres és significatiu de tenir ben a prop (en comptes de guardar-ho tot als favorits podem utilitzar aquesta aplicació). A més, d'això podrem compartir i/o compartir els nostres interessos amb altres usuaris.


Sense cap mena de dubte, un recurs genial per compartir material i experiències educatives no trobeu? Jo ja m'hi he registrat, però encara no he començat a "clipejar", trobo que de moment encara vull explorar les possibilitats del Pinterest que, tot i que siguin espais web diferents, arrosseguen un mateix objectiu: organitzar i compartir els nostres continguts en xarxa. Què us sembla?

Comentaris

PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Bon començament de setmana! Segur que els Reis s'han portat molt bé amb tu perquè ets un excel.lent company blocaire. Interessant això de clipejar però no li veig la diferencia amb pinterest potser cal explorar una mica més. De totes le maneres estic com tu, descobrint el món del pinejar. Una forta abraçada i fins aviat.
A´Punto ha dit…
Pues comienzas la semana con algo bien original¡ Feliz Lunes Joel :)
Caminem plegats ha dit…
El recurs no me l'he mirat, però quina introducció més maca has fet, m'has contagiat el bon rotllo i les ganes de veure-ho tot de la mateixa manera, malgrat la boira espessa envaeix el nostre barri, tot semblant que no hi ha res més a fora ....
gràcies per tanta positivitat !!
Una abraçada
Genial!! M'ha agradat molt el recurs! però..crec que m'ha agradat més l'entrada que has fet, les teves paraules carregades d'energia i positivisme!! m'encanten! Feliç setmana Joel!! Una abraçada.
Olga ha dit…
Doncs a mi m'anirà estupendo aquest recurs. De fet ja he començat amb el clipix!!! Si és que no puc parar... Mil gràcies per la recomanació. En aquest cas, a diferència del Pinterest, el faré servir per emmagatzemar webs, blocs i articles d'interès.
Buf! quina xarrera que tinc avui! ;O)
Me sorprende, como todo lo que tu haces, voy a probarlo ahora mismito y te digo. Empiezas bien el año, como siempre, no esperaba menos de ti, que me tienes pendiente de lo que publicas. Un beso muy muy organizado.
Magda ha dit…
Un excel.lent recurs com tot el que ens presentes, genial !!!!!
De moment me'l guardo a "favoritos" per anar-lo explorant,perquè com bé dius de moment tinc feina a pinejar i anar descobrint les diferents possibilitats del pinterest.
Jo encara intentant arreglar lo del meu bloc, uffffffffff ja estic una mica desanimada a veure si els de blogger em responen que ja els hi he envit diferents missatges !!!!
Espero que ho pugui arreglar !!!!!!!!!!!!!
Petonets !!!!!!!!
Anònim ha dit…
He de dir, m'encanta Clipix!

És tal el perfecte "quotidiana" d'eines, un Pinterest per tot, per dir-ho.

M'encanta la quantitat il · limitada de targetes privades que es poden crear, per no esmentar l'alerta de preu, així que no ha de mantenir el control sobre les vendes. Molt cool!

Vaig a veure l'inici ja que estic segur que tenen característiques alot més útils en la màniga!
Joel Artigas ha dit…
@Espe Sí, s'ha portat genial! Jo encara tampoc li veig molt la diferència amb el Pinterest... Mica en mica perquè hi ha milers d'espais que comparteixen els mateixos objectius. Besets!
Joel Artigas ha dit…
@Vero jejje! Celebro que te haya gustado Vero. A mi me encantó descubrirlo. Un beso y un abrazo enorme! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Caminemplegats Gràcies a tu per aquest comentari. Me n'alegro que aquest positivisme sigui contagiat. Petons motivadors i esperançadors. :)
Joel Artigas ha dit…
@M.Àngels Què bé! I a mi m'agrada que us encantin les paraules. El recurs a mi tampoc m'acaba de convèncer, suposo que encara l'hem de posar en pràctica...! Petonets i abraçades!
Joel Artigas ha dit…
@Olga Sí? A veure si després t'atrapo al Clipix. Què bé que li hagis trobat utilitat. Abraçada ben gran! :)
Joel Artigas ha dit…
@actividadesparaeducacióninfantil jejje! Te tengo que decir que a mi también me tienes super pendeiente de tus publicaciones... Los recursos que nos presentas son geniales! :) Besinho!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Ostres Magda, és molt estrany això que t'esta passant... Esperem que els senyors de Blogger t'ho puguin arreglar, ja que en definitiva segur que és un problema seu!

Petons i esperança, ja veuràs com tot sortirà bé! :)
Joel Artigas ha dit…
@Anònim Què bé que t'agradi Clipix! Jo encara no l'he començat a fer servir, però suposo que per descobrir les seves utilitats cal obrir-ne una compte, oi?

Gràcies per compartir la teva experiència. Una abraçada! :)