escuela21: un llarg viatge per aprendre l'escola del segle XXI

Després d'investigar i de conèixer varis llocs webs educatius, avui us presento escuela21, un projecte de publicació i creació participada que té l'objectiu de crear una guia i un dvd mitjançant la microfinanciació col·lectiva. Interessant, oi? Doncs, abans d'inserir en els continguts específics d'aquesta iniciativa, no us podeu perdre el vídeo promocional que ens ha preparat Alfredo Hernando Calvo, l'autor d'escuela 21.


Perquè us en feu una idea, escuela21 pretén englobar i recollir a la guia i el dvd les claus de transformació i èxit d'escoles innovadores de tot el món. Una bona idea per conèixer estratègies, metodologies, experiències educatives, material, recursos, ... Sense cap mena de dubte, un projecte innovador i fantàstic per conformar poc a poc l'escola actual, l'escola del segle XXI.


Tal i com podeu llegir al dossier informatiu, des de la web Lánzanos, i per tal de recaptar els diners suficients per realitzar aquest projecte, es gestionen les contribucions de les persones interessades en formar part de la financiació d'escuela21. Què us hi animeu? A mi m'ha semblat una inicativa fantàstica. Pels que no n'esteu gaire segurs, aquí us adjunto el gràfic de les despeses d'aquest projecte: 


Encara els queden uns 83 dies per completar la financiació. Des d'aquí dono les gràcies i molts ànims al seu autor! Trobo que d'aquesta idea en podem extreure continguts molt interessants i útils per analitzar, valorar, entendre i conèixer l'escola actual.

Comentaris

Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Gracias! Qué bien que te haya gustado. :) Muchos besitos.