Tomoko Suzuki i Susana Rodríguez: dos il·lustradors ben diferents!

Què, ja ha vingut el fred eh? Sí, la gent ha tret de l'armari els seus abrics i les seves bufandes. Però, el que més m'agrada és la olor que a vegades se sent de llenya, i em refereixo a vegades perquè aquí a Barcelona és difícil tenir una llar de foc. Ara, l'escalfor i sobretot el caliu i l'ambient que s'hi crea és immillorable. No hi ha res com mirar com cremen les flames...

Il·lustració de Susana Rodríguez

De la mateixa manera que avui, ahir vaig fer una petita introducció que contenia una il·lustració ben bonica. Us enrecordeu qui era l'autor? Sí, es tracta de Tomoko Suzuki, un il·lustrador japonès que ha treballat en diferents produccions animades i dissenys artístics. Les seves obres proposen una nova visió del món, un ser conscients que el treballar és divertit. Perquè us en feu una idea a continuació em teniu un petit tast de les seves produccions: 





Fet aquesta petita presentació il·lustrativa trobo que no podia pas deixar de banda Susana Rodríguez, la il·lustradora que ens acompanya a les paraules introductòries d'aquest post. Perquè la pogueu conèixer una mica millor, aquí teniu la presentació que ens fa de la seva biografia: Si quieres saber algo más de mí, te contaré que nací en Burgos el año en que el hombre llegó a la luna, tuve una infancia muy feliz, dibujé y pinté mucho, estudié Bellas Artes en Valencia, allí conocí a Leo, descubrimos que las mejores cosas que hacíamos eran las que hacíamos juntos, nació Clara, volví a dibujar... y en esas estamos. Fantàstic, oi? Aquí teniu una petita mostra del seu treball: 




Com m'agrada descobrir i aprendre del què ens ofereix la xarxa. És impressionant la gran quantitat de recursos, idees, pensaments, reflexions,... que en podem extreure. Sense cap mena de dubte, és sensacional tenir a l'abast aquest pou immens de coneixements inacabables!

Comentaris

Blanca B ha dit…
Efectivamente, estilos diferentes, pero maravillosos como artistas los dos. Gracias y un besito muy artístico.
elhadadepapel.com ha dit…
ben diferents.....pero los dos una pasada
Ana Martínez ha dit…
¡Qué bonitas ilustraciones cada una en su estilo! Me gustan Joel. Seguro, seguro, que les encontramos utilidad. Un beso.
Fer de Mestres ha dit…
T'he de dir que valoro molt la creativitat de qualsevol artista il·lustrador perquè és una tasca molt difícil i a casa ho veiem de molt a prop; però no m'agraden tots els estils.
Prefereixo les imatges senzilles, poc recarregades;en fi, minimalistes :D
Com diuen a casa "pa gustos los colore".
Una abraçada
Magda ha dit…
Dos il.lustrador genials , amb estils diferents però tots dos encantadors.
En Tomoko Suzuki ja el coneixia, amb el projecte del circ vam fer servir alguna il.lustració seva per ensenyar als nens/es el món del circ i em va encantar.
Moltes gràciescom sempre per aquestes bones recomenacions !!!
Petonets ben il.lustrats
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, son maravilloso. Olé qué arte!!! :) Besos.
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke A mi también me gustaron mucho. Besito.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí es que de todo aprendemos eh? Si damos a conocer distintas técnicas artísticas puede que los niños también tengan más ideas para realizar sus obras de arte, no? Besos útiles!
Joel Artigas ha dit…
@Carme Estic d'acord, cal valorar la complexitat que arroseguem els professionals que es dediquen al món artístic. Si és que sense ells no podríem gaudir d'aquestes obres d'art, de les innovadores tècniques i maneres de transmetre la creativitat. Eps, i sense oblidar que tot això ens va genial per treballar-ho amb els nens/es!

Petonets ben forts.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, en Tomoko té unes il·lustracions genials i fantàstiques per treballar amb els nens, què bé que l'utilitzessis!

Gràcies a tu per aquestes fabuloses aportacions, de tots n'aprenem. Una abraçada ben il·lustrada.