Targetes i postals virtuals: 15 recursos per felicitar el Nadal

He llegit Nadal al títol de l'entrada? Sí, no us equivoqueu pas! Ja no queda massa per gaudir d'unes de les celebracions més reconegudes, el Nadal! Així doncs, quina millor manera de fer-ho que començar a preparar les nostres felicitacions, aquells escrits que ens recorden una vegada l'estima, l'amistat i la simpatia d'aquells que més ens estimen (no cal dir que cada any rebo felicitacions publicitàries. No em refereixo pas a aquestes!).

Il·lustració de Maria Desbons

A continuació, podreu gaudir d'un bon recull de llocs i espais que ens ofereixen targetes i/o postals nadalenques. Eps, n'hi ha que ens permetran personalitzar el text, el disseny o gaudir d'unes animacions ben divertides! Què, interessant oi? No cal dir que, a les aules també podem aprofitar aquests recursos TIC per elaborar les nostres felicitacions amb els nostres alumnes.






























Comentaris

Blanca B ha dit…
Anda que no tenemos perdón si no enviamos una postalica a nuestros amigos y familiares. Después de este despliegue de conocimiento, estoy medio aturdida. Gracias como siempre, y un beso enviado.
Olga ha dit…
Mira, em va estupenda aquesta entrada! Tinc el Nadal al cos, Joel!!!! A més jo sóc de felicitar el Nadal a tothom i més així que ho aprofitaré però ja!!!
Una abraçada guapeton!
elhadadepapel.com ha dit…
No sabia que exciten tantos!! Una pasada de selección nos ha dejado... cualquiera puede elegir con esta variedad: yo estoy perdida!
profes de infantil ha dit…
Nos va a hacer falta el tiempo para poder probarlas todas y luego elegir. Espléndida recopilación de recursos. Un saludo.
Magda ha dit…
Uauuuu quin munt de recursos, genial.
En tenim per triar i remenar veritat??? Ens anirà "estupendo" per aquestes festes que ja es van acostant.
Com sempre una molt bona feina i un molt bon recull.
Petonets !!!!!
Fer de Mestres ha dit…
Joel, quan la cuina encara fa olor de panellets, em recordes que ja he de començar a pensar en l'escudella i la carn d'olla de nadal, les compres, els regals, el tió i les felicitacions; això és imparable!!!
Com sempre un recull genial, l'endreço a "favoritos"!
Petons atabalats :D
Ana Martínez ha dit…
Con estos estupendos recursos, sí o sí tendremos que mandar felicitaciones navideñas je,je Muy buenos recursos, Joel. un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca jijij, ahora no tenemos escapatoria. Esta navidad a felicitarla eh? Gracias a ti. Besitos de viernes, por fin! :) Muak
Joel Artigas ha dit…
@OlgaMart. Doncs, me n'alegro que et sigui útil l'entrada... Ja ens diràs què has decidit utilitzar i com! Petonets ben grans.
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Y...aún hay más! Es que la red tiene de todo, no? Ya nos dirás porque recurso te has decidido. Hay algunos que son magníficos! Un abrazo.
Joel Artigas ha dit…
@profesdeinfantil Aún tenemos todo un mes para elegir cuál nos gusta más...jijij! Hay un montón. Gracias por el comentario. Un abrazo
Joel Artigas ha dit…
@Magda En tenim per donar i per vendre...! Jo ja en tinc de guardats per fer-vos una gran felicitació!!!! Us ho mereixeu. Petons i més petons!
Joel Artigas ha dit…
@Carme jejje, quanta raó que tens...això és un no parar! I ja veuràs que en 4 dies estarem regalant llibres i roses i PUM!, de cop al Nadal un altre cop...! El temps passa volant. Petonets ben grans!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Estoy de acuerdo. De esta no nos escapamos, eh? (ha sido culpa mia, jajaa). Gracias! Me alegro que te hayan gustado. Muchos saludos!