Recursos i idees per fer digerir la castanyada

Després d'una nit llarga plena de castanyes i panellets toca tornar a la feina, oi? Sí, aquest cop un mica més tard del normal, però és que ja se sap, els àpats típics de la castanyada costen de digerir... Ara, són boníssims, eh? Jo em sembla que durant aquests dies repetiré de postres, em va encantar tornar a degustar les delicies que ens guarda aquesta estació de l'any.

 Fer esport també ens ajuda a fer baixar els aliments
Il·lustració de Serge Bloch

Bé, espero que amb aquesta petita introducció ja hagueu acabat de pair les castanyes, els panellets i els moniatos, si no és així, no patiu, agafeu una bona copeta de Moscatell i preneu-vos-la! En fi, per donar la benvinguda al mes de Novembre, avui us presentaré dos espais ben interessants del que n'estic segur que en podem treure un munt de continguts per fer servir amb els nostres nens i nenes. 

De primer plat, us presento Recursos TIC-EDUTIC, un espai de Rosabel Roig Vila ple de recursos, tutorials, enllaços, experiències educatives, etc. Molt recomanable que en feu una visita ben acurada. Això sí, ja us aviso que avui no us l'acabareu... Jo ja me l'he guardat als meus favorits! 


No us perdeu la secció de Murals Multimèdia (ho podeu trobar al menú que teniu a la part superior de la pàgina), allà hi podeu trobar un recull magnífic de recursos Glogster categoritzats per les diferents temàtiques que es treballen. Des d'aquí agraïm la bona tasca de l'autoria: felicitats i moltes gràcies per facilitar-nos aquest racó! 

De segon plat, i per acabar, ja que avui ja n'estem farts dels postres, us presento Eines 2.0 i Recursos per a mestres i professors, un site de Google creat per Jordi Pedrola, que ens proporciona un bon munt de recursos educatius. Impressionant! En aquest aspecte cal que quan hi feu la visita no us perdeu el Punt 3: Recursos educatius per facilitar la tasca docent. En aquest hi trobareu un llarg llistat de webs i espais que ens ofereixen eines educatives de tot tipus, fins i tot hi ha alguns blocs que ja coneixereu, sabeu quins són? 

Comentaris

Magda ha dit…
I tant Joel que farem una bona digestió amb aquests bon recursos que ens presentes !!!!
Les castanyes boníssimes, ben torradetes i calentetes,m'encanten !!!!
Nosaltres a acabar de disfrutar de les FIRES I FESTES DE SANT NARCÍS, per això aquests dies faig una mica de relax del bloc, que de tant en tant ja toca veritat????
Petonets firaires !!!!
Ana Martínez ha dit…
Joel, voy a hacer lo mismo que tú, me los voy a guardar en favoritos para poder mirarlos con calma. Gracias por compartirlos. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, tens tota la raó... A vegades cal fer una bona aturada per agafar energies, oi? Ei, però no ens podem pas queixar, aquests primers mesos hi ha moltes festivitats per descansar i airejar-nos de les rutines!!! Petonets. Espero que les fires hagin anat genial! :) MUak.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Pues me parece perfecto Ana! Ya nos comentarás que te han parecido. Besinhos. Espero que hayas disfrutado del puente! :) Muaaa