Espais genials per treballar i desenvolupar la creativitat

Avui, mentre acabava de xarrupar el got ple de cafè, he fet dos descubriments interessantíssims. Sí, en primer lloc he topat amb el bloc Mirades, un espai que la seva autora, la Teresa, ens el defineix de la següent manera: En aquest espai vull compartir experiències, troballes, impressions,…, relacionades principalment amb l’etapa d’Educació Infantil i també amb l’art en general. Espero que trobeu alguna cosa que us sigui útil, que simplement us agradi o que us faci passar una bona estona. També us animo a participar amb els vostres comentaris, amb els que podeu aportar les vostres opinions, discrepàncies, coneixements o experiències relacionades amb el tema del qual parlo. Penseu que la continuïtat d’aquest bloc depèn principalment d’ells, ja que són els que el convertiran en un espai ric i interactiu.

 Feu un clic a la imatge per accedir als continguts

Què, us ha agradat? Ja us ben asseguro que si el que voleu és trobar recursos, idees i experiències per desenvolupar i treballar la creativitat, esteu al lloc indicat! Com és costum als nostres blocs, a la barra lateral dreta hi trobareu Categories (per anar al gra), un apartat on podreu accedir a una classificació dels continguts etiquetats, a més, i això no us ho podeu perdre, una mica més endavant també se'ns proporciona un gran recull d'enllaços i blocs relacionats. Una gran feina! 

En segon lloc, i ja us podeu imaginar com hi he arribat (sí, a través del bloc Mirades), he conegut Pixels XL, un espai que ens presenta un producte ben original i diferent. Els seus creadors, l'estudi de disseny CDROIG (equip format per persones creatives), ens presenten una idea original per canviar la decoració de les nostres parets. Però, com? Doncs, molt senzill, creant petits quadrats materialitzats de diferents colors (pixels). D'aquesta manera, no només es crea un ambient diferent del què estem acostumats, sinó que al mateix temps ens permet transmetre un missatge a l'espectador. 


Trobo que aquesta mateixa idea la podríem traslladar a les nostres aules, oi? Abans però, caldria decidir què volem decorar i com ho volem fer. Fet això, hauríem de fer un petit croquis del projecte final i... mans a la feina: a crear petits quadrats de colors i a enganxar-los al lloc indicat (Pixels XL treballa amb material magnètic, tot i així, i el més normal és que no disposeu d'aquest material, podem trobar altres maneres d'aconseguir el mateix resultat). Què us hi animeu?

Comentaris

Unknown ha dit…
Hola,

Ens ha encantat aquest post, el bloc Mirades i les idees que ens aporta! Nosaltres treballem l’aprenentatge i el desenvolupament a través del joc. Són activitats a on volem implicar als pares, transmetre’ls la importància del joc, del descobriment i d’estar al costat del seu fill en aquest camí tant maco que és la vida.

Tenim activitats amb pissarres magnètiques, però la idea píxels ens ha obert un món de possibilitats impressionant!

Moltes gràcies per compartir-ho.
Joel Artigas ha dit…
@ElbagulDelsjocs Me n'alegro molt que us hagi agradat el post. A mi també m'ha encantat descobrir aquests espais i les idees que ens proposen... Molt interessant la feina que feu i els objectius que teniu plantejats.

Gràcies pel vostre comentari. Una abraçada i fins aviat! :)
Caminem plegats ha dit…
gràcies !!! vaig a mirar-me'ls, sempre dones propostes la mar d'interessants, jo tinc un peque de 3 anys que ja se n'està beneficiant, et tinc linkat al meu bloc.

Una abraçada
Joel Artigas ha dit…
@Caminemplegats Fantàstic!! No vegis la il·lusió que em fa saber que us agraden les publicacions que us presento...! Què bé!! Estic segur que s'ho passarà genial el teu petit. Gràcies.

Una abraçada ben gran!
A´Punto ha dit…
Desde luego yo no se donde encuentras cosas tan chulas siempre¡ Esto viene genial para hacer con los peques de la casa, me ha gustado un montón, besiños Joe¡
lluna ha dit…
M'ha agradat molt el blog Mirades que ens dones a conèixer. Me'n faig seguidora. Gràcies Joel per donar-nos tants recursos:)

Petonets!
Magda ha dit…
Joel, el bloc Mirades és fantàstic, jo ja el coneixia i en podem treure molt bones idees.
A més també ens proposa diferents espai que a poc a poc podem anar descobrint.
Unes recomenacions com sempre la mar de fantàstiques.
Bon cap de setmana trempat !!!!!!
Petons!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Vero Te ha gustado? Qué bien!! Es super original, el día que lo lleguemos a poner en práctica hay que hacerle fotos, tiene una pinta estupendísima. Besos más que enormes!
Joel Artigas ha dit…
@Lluna M'encanta saber que gràcies a les meves publicaicons en podem treure idees i experiències útils! És sensacional! Gràcies a tu pel comentari. Petons!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies per ser sempre en els espais que gestiono, m'encanta llegir-te i conèixer i aprendre de les teves valoracions! Petonets aventurers. Si és que de tot en podem aprendre, oi? Muaak.