Editorial Casals: un espai per aprendre

Què, comencem la setmana? Preparats per agafar energies, "xuclar" i aprendre nous coneixements i experiències? Segur que sí! Bé, suposo que aquesta setmana toca descansar els nostres estòmacs i tornar a les nostres sanes i equilibrades dietes (llàstima que Blogger no hagi habilitat l'opció de poder posar "emoticones": aquí hauria posat el de guinyar l'ull).

Avui què menjaré?
Il·lustració de Tomoko Suzuki

Segur que molts de vosaltres ja coneixereu l'Editorial Casals. Com? Sí, aquella que (...) manté el compromís de fomentar la cultura a través de la lectura, així com d'impulsar el creixement i el desenvolupament de les persones per mitjà d'una educació en valors, creativa i de qualitat, compartida entre la família i l'escola (cliqueu aquí per llegir-ne més coses).


Tot i que tots sabem que les editorials també treballen per oferir-nos recursos TIC per als infants, estem acostumats a no poder accedir als continguts. En aquest cas, però, l'editorial ens ofereix un espai gratuït, interactiu i motivador ben interessant per fer amb els alumnes d'Educació Infantil. Mireu, mireu! 


Com podeu observar els continguts els tenim classificats per edats (els hi han posat noms molt divertits!). Si cliquem damunt d'una de les quatre seccions, se'ns proporcionen una gran quantitat de continguts educatius, així com: recursos TIC, projectes relacionats, àudios, principis pedagògics, etc. Clar, per poder accedir a tot el que se'ns ofereix ens caldrà fer un registre a la pàgina. Ah! Me n'oblidava, els continguts estan disponibles en català, castellà, valencià i gallec (a veure si acaben d'introduir tots els idiomes). És fantàstic, oi?

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Una vegada més tens raó ;)
Bona setmana!!!
Blanca B ha dit…
Me encantan, me encantan, a por ellos voy. Gracias, wapo, por compartir tu sabiduría, lo que haces es impagable. un beso muy divertido.
A´Punto ha dit…
Me voy a entretener un ratin con esto hoy¡ Feliz Lunes Joe, y que tengas una semana fabulosa, besiños :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Moltes gràcies Carme. Com m'agrada veure't i llegir-te en aquests espais...! ;) Que passis una setmana estupenda.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Qué bieeeen! Gracias a ti por ser cómo eres y por dejarme estos magnífico comentarios, me alegran el día! Un beso original! :)
Joel Artigas ha dit…
@Vero Yo también te deseo un feliz lunes! Por cierto, me ha encantado tu receta, eh? Ya me dirás si te lo has pasado bien. Un besito guapa! :)
Magda ha dit…
Alça que bé començo la setmana llegint en el teu bloc un espai que conec que bé jejejejeje
Una bona pàgina i que va molt bé per a l'educació infantil, jo a vegades la utilitzo en el racó de l'ordinador i als nanos els hi encanta.
Petonets de dilluns !!!!
Norma2 ha dit…
Es una lástima no poder dominar el catalán para poder disfrutar de tus entradas, sabes que el traductor no es lo mejor.
Pero he visto tus videos y el cacerolazo, nosotros trndremos uno el día 8 porque en mi país las cosas no van como todos quisiéramos.
Saludos y gracias por hacer cosas por la educación.
profes de infantil ha dit…
Fenomenales recursos. Nos los llevamos. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Què bé que coneguis aquest espai, la veritat és que és genial el recull de recursos que ens ofereixen. Si als nanos els encanta és que té pinta de ser un bon recurs! :) Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Norma2 Sí, estoy de acuerdo...el traductor es una buena herramienta, pero a veces nos perdemos cositas! Gracias por tu comentario. Me alegro que te gusten las publicaciones. Besos! :)
Joel Artigas ha dit…
@pofesdeinfantil Llévate todo lo que quieras, por eso están! Besoos. :)