Desenvolupem la creativitat?: 3 recursos artístics

Avui sí, és divendres! Heu vist quin cel que fa avui? Fa un dia genial per passejar i gaudir d'aquest ambient fresquet però agradable, així doncs si us heu agafat pont no desaprofiteu l'oportunitat... Eps, però n'hi ha per a tots! Si finalment el que decidiu és quedar-vos a casa també podem aprendre a fer moltes coses. Però, a què et refereixes? Doncs, descobrir, conèixer i aprendre idees per desenvolupar la nostra creativitat, aquella vessant artística que tots tenim a dins. A mi m'encanta i us ben asseguro que aprendre a ser creatius ens pot ajudar a entendre i comprendre el món d'una altra manera. 

Il·lustració de Nathalie Jomard

Bé, decidiu el què decidiu no us podeu perdre de conèixer aquests llocs web que us tinc ben preparats. Per començar, us presento Creative Park, un espai desenvolupat per Canon, on hi podem trobar un gran recull de manualitats i d'idees creatives per treballar el paper.


La veritat és que és un lloc web molt complet. Ja veureu que de cada un dels materials que se'ns proposen ens fa una petita descripció del que necessitem per a realitzar-la, a banda d'oferir-nos la descàrrega d'arxius pdf on hi podrem trobar les instruccions del seu muntatge. Sense cap mena de dubte, cal que no perdeu de vista Creative Park!

En la segona posició, avui us presento 123Peppy, un espai on hi podem trobar una gran quantitat de recursos i idees per treballar l'educació artística. Els continguts se'ns presenten classificats per categories, així doncs la seva accessibilitat és ben senzilla i pràctica. 


Si entreu a qualsevol de les seccions veureu que se'ns ofereixen tot tipus de manualitats i idees relacionades. Ja veureu que de cada un d'ells se'ns ofereix una breu introducció, un llistat dels materials i un vídeo tutorial per realitzar pas a pas la manualitat. Interessant, oi?

En última posició avui tenim Craftbits.com, un lloc web creat a fi de transmetre i promoure la necessitat d'aprendre els beneficis que ens aporta la creativitat. Però què hi podem trobar? Un munt de manualitats per fer amb els nostres infants. Com és habitual en aquests llocs, hi trobareu una breu descripció del projecte en qüestió i els materials que ens calen per portar-lo a terme, a més d'això a peu de pàgina els usuaris podran interactuar deixant els seus comentaris (un dels aspectes importants que ens ajuden a determinar la qualitat dels continguts). Què us sembla?

Comentaris

Bertha ha dit…
La creatividad para descubrir el Mundo.

Si se prestara más atención a la cratividad en el amplio sentido de la palabra. Estariamos o tendriamos menos personas fustradas.

Un abrazo Joel

PS:espero que este puente lo estes disfrutando!



Blanca B ha dit…
Como siempre ganas por goleada 2 a 1 esta vez, serás del Barça, verdad? porque pareces el Messi de la red, jajaja. Un besote creativo.
Ana Martínez ha dit…
Muy buenos recursos todos. Algunos los conocía pero otros no. Están genial. Un beos, Joel.
Magda ha dit…
Quina gran quantitat de recursos Joel, tots GENIALS !!!!
Tinc la meva llista de favoritos plena a vessar perquè cada dia amb els teus recursos trobo autèntiques troballes !!!
Ets un crack !!!!!
Petonets de fires trempat !!!!
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Totalmente de acuerdo: menos fustradas y más felices, no? Cómo me gusta ver que somos muchos los que valoramos la creatividad, originalidad, la imaginación,... aspectos fundamentales para vivir, para aprender los valores que nos da la vida! :)

Besitos de puente y más allá!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca jejje! Sí, aquí me has pillado...soy del Barça! Aunque hay que decir que los mejores equipos sin su afición no son nada... Gracias por tus palabras y por tus aportaciones (tú si que eres un Messi de las TIC...ahora habrá que descubrir de qué equipo eres, aunque sabiendo de dónde eres pueda que no sea muy difícil no?). Besitos!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias! Muy buenos, también vuestros comentarios. Es genial leeros cada día! :) Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Me n'alegro moltíssim que t'hagin agradat. jejje! Jo també la tinc a vessar. Vigila no perdis tota la informació, eh? (guarda-ho en un lloc segur!). Petonets ben creatius! :)