Aprofitant el temps amb un bon espai...

Què, vau passar un bon dia ahir? Espero que sí! Per a mi va ser un d'aquells dies que penses: -Per què no puc tenir més temps? Com m'ha pogut passar el dia tan ràpid? ... En fi, el temps és el temps i no n'hi ha més ni menys, és el que tenim! En aquest sentit, deixo d'enrotllar-me que encara me'n quedaré sense ni una mica.

A vegades és bo relaxar-se i prendre's la vida en calma
Il·lustració de Dinara Mirtalipova

Navegant per la xarxa he topat amb una pàgina de INTEF (Instituto Nacional de Tecnologias Educativas y de Formación de Profesorado) i del Ministeri d'Educació Formació Professional i Universitat. Segur que molts de vosaltres ja la coneixeu, tanmateix pel racó d'Educació i les TIC encara era totalment desconeguda i, evidentment, no hi podia pas faltar. 


Però per què cal donar-la a conèixer? Doncs, perquè hi podem trobar un gran recull de recursos educatius pel professorat i per a tota la comunitat educativa. A més, i per tal de tenir una millor accessibilitat, els continguts que se'ns proposen els tenim categoritzats per nivells educatius: Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional. 


A més d'això, dins de cada nivell educatiu tenim classificats els recursos educatius en les àrees curriculars. Què, un bon espai oi? D'altra banda, si el que voleu és recursos per al professorat també podrem accedir a una secció on hi podrem trobar un bon grapat d'eines educatives. 


Sense cap mena de dubte, aquest lloc web no hi podia pas faltar. Només em quedar desitjar-vos que passeu un bon dia. Va, que ens quedem sense temps!

Comentaris

Caminem plegats ha dit…
Gràcies, m'ho miro segur, segur !!!
A´Punto ha dit…
Ayyy Joe, el tiempo siempre es subjetivo¡ No depende tato de la cantidad, sino de la intensidad, ala¡ jaja Besotes corasao¡
Joel Artigas ha dit…
@Caminemplegats Què bé!!!! Ja em diràs què t'ha semblat. Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Vero Totalmente de acuerdo, hay que saber disfrutar los momentos, pero ya se sabe: cuándo uno lo pasa bien el tiempo pasa volando, pero cuando es al revés...mmmff!

Me lo apunto, a partir de ahora voy a ser intensidad pura y dura. Estoy seguro que así el tiempo me pasará "supermegaultra" más rápido!!! :)

Petonets!
Magda ha dit…
Joel sense cap mena de dubte una bona pàgina i com bé dius no hi podia faltar al teu espai però és que el teu espai hi ha de tot i més ehhhhhhhh, no sé que hi pot faltar i que no hi pot faltar !!!
Moltes gràcies com sempre per les teves bones recomenacions !!!
Petonets i a disfrutar amb intensitat del teu temps, perquè com tots sabe el temps és or !!!!
Blanca B ha dit…
Yo suelo pasar por allí de vez en cuando, pero la verdad es que hace tiempo que no lo hacía. Gracias, majete. un musutxo.
Joel Artigas ha dit…
@Magda jejje! No ho sé ni jo el que hi falta o el que hi deixa de faltar... Gràcies a vosaltres per ser sempre per aquí! Petonets temporals! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca De nada! Ya sabia que seguramente ya lo conocías. Bueno, siempre va bien recordar, no? Besos y más besos! :)
elhadadepapel.com ha dit…
Gracias por los enlaces! Que bonito la ilustración!
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke De nada! Me alegro que te haa gustado. Besitos!!! :)