aNobii: posem una llibreria al nostre bloc?

Gràcies a educ@conTIC he descobert aNobii, una comunitat de lectura online creada i construida pels propis lectors que ens permetrà arxivar, compartir, buscar llibres. No hi ha cap mena de dubte que, l'objectiu principal és fomentar l'hàbit de la lectura. Però, la cosa no s'acaba aquí, ja que gràcies a aquest lloc web podrem crear la nostra pròpia llibreria i afegir-la al nostre bloc. 

 
Per poder crear la vostra llibreria personalitzada és ben fàcil. Primer de tot haureu de registrar-vos correctament a la pàgina principal (recordeu que la constrasenya ha de tenir mínim 8 dígits: hi ha d'haver minúscules, majúscules i números). Fet això caldrà que us dirigiu a la pestanya anomenada Mi estantería, en aquest apartat podreu gestionar la vostra llibreria.

 Aspecte de la secció estanteria

Ara només cal que busqueu els vostres llibres preferits al cercador que us apareix (poseu a l'espai en blanc el llibre que esteu buscant. A sota podeu utilitzar filtres per tal de fer una cerca més acurada). Quan ja el tingueu escrit premeu al símbol + (el botó Intro també funciona) i Agregeu el llibre que us interessi posar a la vostra llibreria.

A mesura que aneu afegint llibres (Mi estantería) a la vostra dreta us quedaran classificats (per canviar la visualització de la vostra llibreria premeu damunt dels símbols que us apareixen a la part superior dreta). 

Tot seguit, i per tal d'afegir la vostra llibreria al bloc, haureu de clicar damunt de Crear un bloque para su blog (està just a sota de la vostra llibreria). A continuació, haureu d'escollir l'espai web on la voldreu afegir (Blogger), escollir quin tipus de vista preferiu, canviar els paràmetres de la vostra llibreria (quans llibres voleu, quina amplada i altura preferiu...) i prémer damunt de l'opció Próximo paso. Aquest últim us proporcionarà el codi HTML per afegir al vostre bloc. Què, us hi animeu? Jo encara estic acabant de fer la meva... 

Comentaris

A´Punto ha dit…
Que buena idea¡ voy a probar a ver que tal, besotes Joe¡
Blanca B ha dit…
este ya lo conocía y hasta hice una biblioteca para mi blog de libros, pero no me gustaba como quedaba y lo quité. Pero es un buen recurso, gracias.
Ana Martínez ha dit…
La vi en algunos blogs pero no me decidí a probarla. Me has metido el gusanillo. Probaré a hacer la mía un día de estos. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Vero Ya nos dirás si te ha gustado!!! Besitos muy grandes. :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, estoy de acuerdo...yo aún no se si ponerla o no! Gracias a ti por tus aportaciones. :) Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Ana jijij! Estaré atento a tu blog a ver si encuentro de repente una nueva bibiloteca! Muak.
Anònim ha dit…
Hola ha fet la llibreria per a incluirla al meu blog pero yo pensaba que els llibres podien llegir-se y encara no he trobat la forma de fer-ho... no es poden llegir online?
Anna.