Recursos per treballar les animacions

Tot i que m'hagi llevat sota el soroll de la pluja, em sembla que avui m'he aixecat d'allò més animat! Així doncs, he pensat que una de les millors maneres per "encomanar" aquest bon humor i aquesta alegria matinera, és proposant-vos material i recursos educatius ben interessants! Què us sembla si treballem les animacions amb els infants?


En primer lloc, avui us presento Teach Animation, un espai web que té el propòsit de proporcionar als professors recursos, idees i materials per treballar les animacions, l'experiència de les imatges animades. Tal i com ens expliquen els seus autors, l'animació és una de les àrees més creatives del cinema, d'aquesta manera se'ns ofereix una gran quantitat d'oportunitats per a l'expresssió i el desenvolupament personal. 


Molt interessant que n'exploreu els continguts que se'ns proposen, ja que hi podem trobar experiències per aprendre i recursos i material per crear les nostres produccions, a més d'un bon recull d'enllaços relacionats i/o les bases pedagògiques d'aquesta disciplina.

En segon lloc, i per tal de començar a treballar, us adjunto Flipbook, un espai interactiu ben divertit que té l'objectiu d'introduir els nens i nenes a l'art de l'animació. Però, com? Doncs, a partir de crear i inventar imatges en moviment. Així doncs, és ben fàcil! L'únic que haurem de fer és dibuixar els nostres personatges a cada escena (les fletxes da la part inferior de la pantalla ens permetran canviar d'una escena a l'altra). Per a fer-ho podrem escollir entre una bona paleta de colors i/o el tipus de gruix amb el que dibuixem. Quan ho tingueu tot preparat, premeu el botó Preview. Proveu-ho, val molt la pena! 


Per acabar, us presento Xtranormal, un bon recurs per crear pel·lícules animades. Per entrar i començar a crear el nostre projecte, haurem de registrar-nos. Un cop dins, i en el moment de fer el nostre projecte animat, podrem escollir diversos plans, ambients, personatges, proposar diàlegs concrets per als nostres personatges, entre d'altres. Sense cap mena de dubte, una activitat motivadora, entretinguda i original per realitzar amb els nostres infants! 

Comentaris

Unknown ha dit…
Me gusta la última página para la animaciones muchíiiiisimo!Me voy a registrar y a toquetear mucho!jajaja!Un besito Joel, muchas gracias y FELIZ HALLOWEEN!=)
Blanca B ha dit…
pues yo voy a fisgonear igual igual que si fuera un niño de 2 años, a ver si trasteo y me cargo algo, jajajaj. Un beso, gracias por los recursos y feliz noche tenebrosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
A´Punto ha dit…
Pues son super chulas¡ Voy a mirar a ver que puedo sacar :) Joe feliz finde de puente¡¡ Un besote
Ana Martínez ha dit…
¡Qué buenísima pinta tienen! Yo también voy a probar e investigar un poco, je,je Un biquiño.
Joel Artigas ha dit…
@Sara jjjeje! Pues me encanta que así sea. Toquetea todo lo que puedas, así es cómo mejor aprendemos de las cosas, no? Besos!!!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Graciaaaaaaaaaaaaassss!!! Ya nos dirás que has decidido fisgonear. Espero que disfrutaras mucho de la nocheeeeee. Besos terroríficos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Vero Seguro que cosas buenas! Hay algunos recursos que ya te puedo decir que son geniales. Besitos de puente y celebraciones! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana jejje! Cómo me gusta ver este espíritu aventurero...! Estoy seguro que econtrarás cosas maravillosas y útiles! Un abrazo muy grande.