La Factoría Plástica: aprenent de la creativitat!

Bon dia! Què com prova el començament d'aquesta setmana? Va, que d'aquí ben poc ja podrem celebrar la castanyada! De fet, us he de dir que ja he menjat castanyes, això sí, encara em falta provar els moniatos i els panellets... 

 Il·lustració d'Anne Herbauts

Bé, deixant-nos d'introduccions avui us presento un espai que trobo que no podia faltar en aquest bloc. Es tracta de La Factoría Plástica, un lloc on hi podem trobar un bon recull de tècniques per treballar la creativitat, idees per dissenyar i decorar, tutorials per aprendre a fer manualitats amb els nostres infants, lloc i interiors originals, entre d'altres.


Com haureu pogut observar, els continguts els tenim classificats i etiquetats al llarg de la barra lateral dreta. Si entreu a qualsevol categoria, automàticament se us obrirà una nova pàgina on hi trobareu totes aquelles publicacions relacionades. El format de les publicacions és idèntic al d'un bloc, així doncs si sou blocaires no tindreu cap tipus de problema en entendre el seu funcionament i si no ho sou no patiu, en un moment ja ho haureu entès! 

 Alguns dels continguts que hi podem trobar

Perquè us en feu una idea, a continuació us faig una petita mostra d'algunes de les imatges que hi podem trobar. Ah!, i aprofitant que molts de vosaltres també celebreu el Haloween, aquí teniu algunes idees genials i creatives. Què, us ha agradat?

ARANYES FETES DE CACAUETS


LÀMPARA DE CARABASSA


FEM RATPENATS


MÀSCARES PER HALLOWEEN

Comentaris

Magda ha dit…
Aquest espai ja el coneixia i com bé dius en el teu bloc no hi podia faltar , ara bé que amb tants recursos com ens proposes jo no sé pas com acabarà la barra de favoritos jejjejejejeje
M'ha agradat recordar aquest espai ja que ara feia temps que no el visitava.
Gràcies per donar-lo a conèixer i per recordar-lo.
Sense cap mena de dubte en podem treure molt de suc.

Petonets de Fires de Sant Narcís !!!!!
Ana Martínez ha dit…
Me encantan las arañas de cacahuetes. ¡Menuda idea más original! Me pasaré por el enlace seguro que encuentro muchas ideas que me sirvan. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke jejje! buuuuu. Sí, un poquito! :) Muak
Joel Artigas ha dit…
@Magda A mi m'ha encantat aquest espai. Tot un descobriment! M'agrada poder contribuir en aquesta super barra de favoritos.

De res! M'encanta saber que les publicacions que faig us agraden. Una abraçada ben firaire! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí, es que hay unas ideas magníficas. Estoy seguro que encontrarás ideas creativas y originales...! Ya nos contarás. Besos y más besos!