KokokoKIDS i Etsy: dos espais artístics interessants!

Avui és un d'aquells dies que m'he aixecat ganes de treballar i d'acabar de posar al dia tots els meus espais. Suposo que el meu cos ja té ganes de començar una nova setmana... sí, a voltes vaig al contrari del que molta gent desitja: necessito descans, més dies de vacances, moments per respirar i desconnectar. En fi, aprofitarem aquest moment energètic i ple d'ànims per presentar-vos nous espais, recursos i eines. Què us sembla? 

En primer lloc us presento kokokoKIDS, un bloc del que vaig quedar ben enamorat i del que en podem extreure molta informació i continguts que ens poden ser útils. Què hi podem trobar? Tota mena de propostes per a treballar l'art amb els nens: dibuix, jocs, manualitats, regals, celebracions, música. Molt recomanable que en feu una visita i que si ho desitjeu us en feu seguidors, val molt la pena! 


Ah! Molt interessant que visiteu els enllaços que ens proporcionen a la banda lateral esquerra del bloc. Hi ha llocs que val la pena conèixer i donar un bon cop d'ull. Bé, però això, potser ho deixarem per un altre dia d'acord? 


Ja se sap que de visitar els llocs se'n descobreixen d'altres, oi? Doncs, aprofito també per presentar-vos Etsy, un espai dedicat a artistes, artesans, dissenyadors, ..., i, per descomptat, dedicat a totes aquelles persones que ens agrada curiosejar nous espais artístics! L'objectiu principal d'Etsy és el comerç online, és a dir un espai que ens permetrà vendre els nostres productes... Sí, hi ha milers de pàgines web que ens ofereixen el mateix, no obstant trobo que en podem extreure idees, imatges o, fins i tot, recursos interessants per fer amb els nostres infants. Feu-ne un cop d'ull, estic segur que no en quedareu indiferents! 

Comentaris

elhadadepapel.com ha dit…
Les conocía! A mi también me parece una web muy bonita!.. los enlaces no he mirado nunca.
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Sí, eh? A mi también me han encantado. Había que darlos a conocer. Magníficos sitios! Gracias por el comentario. Mucos besitos!
Bertha ha dit…
Tienes razón que se tiene que aprovechar las ganas de trabajaer:)

Muy interesante me encanta esta página y ahora que estoy inspirada voy a visitarla se nota un día más de descanso te da para aburrirte jejeje.

Feliz día Joel.
Marisol ha dit…
Segueixo kokokokids, es un lloc que está molt bé!!
Magda ha dit…
Alça així que avui t'has aixecat ben treballador ehhhhhhh doncs espero que hagis aprofitat el dia la mar de bé !!!!!!
Els espais molt interessants com sempre, el kokokids el segueixo de tant en tant i trobo que és un lloc encantador !!!!!
Apa noiet que vagi molt bé la setmana !!!!!
Petonets !!!!!
Ana Martínez ha dit…
¡Qué casualidad! Encontré ese blog hace unos días buscando manualidades y me encantó. Un biquiño.
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Sí!!! Hay que aprovechar estos momentos energéticos llenos de motivación...

Qué bien que te haya gustado. Estoy seguro que te seran muy útiles estos espacios.

Que tengas una feliz semana, de lo que queda... Muak!
Joel Artigas ha dit…
@Marisol Estic d'acord amb tu: és un lloc genial! Gràcies per la teva aportació. Petonet!
Joel Artigas ha dit…
@Magda I tant, va ser un dia del tot productiu. Gràcies per desitjar-me una bona setmana, de fet crec que ho està sent. T'envio una abraçada ben gran que et serveixi fins a acabar aquesta setmana...!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Uau! Qué bien descubrir esta compenetración virtual que tenemos. A ver cual será el siguiente...? Besinhos.