Ishtar Olivera: un exemple creatiu a seguir

Què, heu passat un bon cap de setmana? Es comença a notar el fred, eh? I tant, de fet ja m'està començant a costar escriure. Tinc les mans congelades! D'altra banda, us he de dir que ja trobava a faltar els jerseis i les ganes de tapar-me constantment, les sopes calentes, l'arribar a casa i estar ben calentet, etc. Bé, paro que m'estic quedant ben glaçat! 

Si ja ho sé, no cal exagerar! Brrrr...

Anem a pams, avui us presento l'espai de Ishtar Olivera, una pàgina web personal de la que vaig quedar ben enamorat. Una vegada més podem veure palès la importància de tenir espais virtuals, racons oberts a tothom, a la xarxa. Sense cap mena de dubte, cal donar a conèixer allò que sabem, les nostres vivències, experiències i inquietuts, etc., i quina millor manera de fer-ho que compartint-ho amb aquells que ho necessiten, oi? 


Tal i com ens explica Ishtar, (...) Este blog ha nacido de la idea de crear un espacio donde se une el arte con la creativad; ilustración, fotografía, manualidades y todo lo artesano. Dia a dia voy aprendiendo y evolucionando. Definiéndome y encontrándome a mí misma…la gran aventura. Este blog es prueba de ello. Magnífic! A més, trobo que molts de nosaltres compartim la mateixa filosofia. Doncs, si us ha agradat mireu el vídeo que ens ofereix:


Què hi podem trobar? Doncs, una gran quantitat de continguts i enllaços interessants per treballar i desenvolupar la creativitat, així com recursos artístics, manualitats, idees decoratives, entre d'altres. També se'ns proporcionen un bon recull de tutorials fantàstics, no us els perdeu! 

 
Finalment, i com haureu pogut visualitzar al vídeo que us he adjuntat, Ishtar també ha trobat la manera de donar a conèixer personalment el seu treball. Com? Mitjançant tallers i activitats arreu d'España. Si us interessa no us els perdeu. Ah! Si teniu la oportunitat de conèixer-la feliciteu-la, oi que és genial?

Comentaris

Magda ha dit…
Molt bo aquest espai Joel !!!!
En podem treure un munt d'idees !!!!
Els tutorials estan la mar de bé !!!!
Bé guapo vaig acabar d'aprofitar el cap de setmana que per nosaltres aquest era llarg jejejjejejee ja que són les Fires de Girona !!!!
O sigui que ja he fet els deures del bloc i ara cap a Fires amb els nens que encara no hi hem anat i ho estant desitjant !!!!!
Petonets firaires !!!!!
A´Punto ha dit…
No doy abasto a mirar recursos que nos propones Joe todos son geniales, ayyy esta semana...ya te contaré¡¡ :)
Un abrazo enorme
Blanca B ha dit…
A Isthar ya la conocía, es muy buena. Un besito ilustrado y gracias por tus consejos.
Ana Martínez ha dit…
Siempre ofreciéndonos recursos muy interesantes. Gracias Joel. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Estic d'acord amb tu, és un espai genial del que en podem treure molt de suc! Eps, doncs que tinguis bones Fires, estic segur que us ho passareu genial. Molts petonsss!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Vero jejje! Va, seguro que poco a poco vamos encontrando un poquito de tiempo para verlo y conocerlo todo... ;) Sí, ya me contarásssss!!! Besitos!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca De nada! Gracias a ti por los comentarios. Cómo me gusta ver que coincidimos en los recursos. Besos aventureros!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias a ti Ana, por estar por aquí! No sabes la alegria que me da leeros día tras día. Un abrazo muy grande!