El joc, una eina essencial per a l'aprenentatge!

Avui escric una mica més tard del normal... Sí, però a vegades les coses bones es fan esperar, oi? Si més no, em sembla que ara no us puc decebre amb la publicació d'avui. En aquest aspecte, estic segur que tant vosaltres com els més petitons us ho passareu genial. Bé anem per feina, avui us presento dos espais web fantàstics per aprendre a partir del joc. No oblidem que el joc també és important en el procés d'aprenentatge dels infants, de fet m'arriscaria a dir que és un aspecte essencial en la construcció de coneixements, habilitats i estratègies cognitives. Sense cap dubte, jugar permetrà als nens i nenes desenvolupar la creativitat, la improvisació, la imaginació, la originalitat,... Uau! Sí, tots ells aspectes fonamentals per aprendre a ser crítics davant la societat actual. Així doncs, potser deixar jugar als infants no només és sinònim de passar-s'ho bé, oi?


No deixeu mai d'imaginar!

Primerament, us presento Estudio Alparaguay, un espai que conté un bon recull d'enllaços interessants. Tal i com se'ns explica, aquest lloc és un estudi de creació digital, premiat internacionalment pel seu treball innovador. Així doncs, val la pena que en feu una ullada i n'observeu els continguts que se'ns ofereixen. Hi podem trobar jocs, activitats interactives, llocs plens d'animacions, espais educatius, d'escenografia i producció. 


Per acabar, no us podeu perdre Orisinal, un lloc creat per Ferry Halim on hi podem trobar tota mena de jocs originals i creatius. La veritat és que les animacions que se'ns presenten són genials. Ja veureu que quedareu enganxats! Ara, vigileu no quedar-vos-hi molta estona, ja que diuen que tantes hores davant de l'ordinador no són bones (aquest últim comentari me'l guardo per a mi). Que passeu una tarda ben entretinguda!

Comentaris

A´Punto ha dit…
Pues son dos paginas que a priori parecen de mucha utilidad, habrá que dedicarle un pedacito de nuestro tiempo con mas calma :) besiños¡
Ana Martínez ha dit…
El de Orisinal ya lo conocía pero el otro no. Gracias por compartirlo. Un beso.
Fer de Mestres ha dit…
Decebre? No ho has fet mai!!!
Una vegada més, uns recursos molt interessants. No els coneixia.
Ara mateix els "investigo"
Gràcies per compartir-los.

Blanca B ha dit…
Me paso lo mismo que a Ana, Orisinal ya lo conocía, pero el otro no. Un descubrimiento, como siempre, no sé de dónde sacas tanto tiempo para investigar, tú tienes algún ayudante guardado en la manga, jajaja. Un muak.
Magda ha dit…
Joel qualsevol recomenació que vingui de tu, no ens pot decebre, això segurissim !!!!!!
Dos espais com sempre la mar d'interessants caldrà mirar-los amb molta més tranquilitat ja que pinten molt i molt bé.
Moltes gràcies per aquestes bones recomenacions !!!!!
Petonets !!!
Miren ha dit…
Pues yo no conocía ninguno y me gustan. Gracias
Joel Artigas ha dit…
@Vero Ya verás que son geniales. Para pasar un buen rato son geniales! Petonets! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Pues qué bien que te haya hecho conocer un nuevo sitio. De nada! Gracias a ti por el comentario. Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Gràcies de nou pels teus comentaris i per les super felicitacions que em fas sempre que m'escrius. M'alegren el dia! Un petonet investigador.

Joel Artigas ha dit…
@Blanca Jejje! Es un secreto... Tengo muchos ayudantes que me proporcionan recursos y más recursos, jiji! No, pues de aquí de allí. La verdad es que yo tampoco se de dónde saco el tiempo para hacer todo lo que hago...

Un abrazo muy grande!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Què bé que t'hagi agradat. Gràcies de nou per aquests comentaris que em fas, m'encanten!

I tant, pren-te el temps que vulguis per mirar-te els recursos. Valen la pena! Ara toca païr mica en mica tots els continguts que trobem dia a dia a la xarxa...

Una abraçada gegant!
Joel Artigas ha dit…
@Miren Pues que bien, me alegro que los hayas descubierto gracias a este espacio. De nada, gracias a ti! Saludos.