Educ.ar: un portal ple de recursos educatius

Bé, abans de desenvolupar aquesta publicació, m'agradaria desitjar-vos una bona setmana! Sí, és dilluns i ens cal agafar moltes energies i ànims. Aquest positivisme cal transmetre-ho als nostres nens i nenes, de fet, i va molt lligat a això, sempre he pensat que les rebudes dels infants a classe són un dels moments més importants a l'escola. Però, què cal fer? Doncs, saludar-los (si pot ser un a un), preguntar-los com els ha anat el cap de setmana i a partir d'aquesta informació plantejar les activitats planejades (eps! Pot ser que després de conèixer les vivències dels infants les nostres activitats varïin).

Il·lustració de Maria Desbons

Si us sembla bé ja desenvoluparem un altres dia aquest tema tant interessant... N'estic segur que n'extreurem opinions i perspectives de tot tipus. Avui, i segur que molts de vosaltres ja el coneixereu, dono la benvinguda a l'espai Educ.ar, concretament a les col·leccions que se'ns ofereixen: recursos, ejercicios, documentos, canciones y videos para trabajar en los distintos niveles educativos en una amplia gama de temas curriculares: Lengua, Matemáticas, Ciencias Naturales, Ciencias Sociales, Formación ética y Ciudadana, Informática, entre otros.


Com haureu pogut observar hi ha una gran quantitat d'informació per treballar temes específics, però, no només això, ja que també en podem utilitzar els seus continguts per guarnir les nostres unitats de programació. Val molt la pena que en feu una ullada i que n'exploreu les seves possibilitats. Impressionant! Esperem que mai ens deixin de compartir materials i recursos educatius, ens són molt útils. 

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Un gran portal donde encontrar todo tipo de recursos. Gracias Joel, nos vendrá genial. Besitos.
Blanca B ha dit…
La ilustradora es estupenda, verdad?, pero no conocía el enlace, parece superinteresante, allá voy. besos enlazados.
Magda ha dit…
Un espai que pinta molt i molt bé !!!!! Ara el tafanajaré una miqueta jejejjejje
I tant Joel és una gran feina compartir i poder aprendre dels diferents recursos que anem trobant, que amics com tu ens proposen, d'altres que cal anar recordant.... i encara que ens porti una mica de feina ho fem amb molt de gust veritat ????
Petonets i bona setmana !!!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí, estoy seguro que nos vendrá fenomenal. Ya me diréis que habéis decidido utilizar. Besos!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Es genial la ilustradora! Ya me dirás que te parece. A mi me ha encantado! :) Un abrazo lleno del links!
Joel Artigas ha dit…
@Magda I tant! Tafaneja, tafaneja... Val molt la pena! Sí, cal anar recopil·lant tot el que ens ofereix la xarxa, pero sense "estresarnos" i, això sí, escollint quins són els recursos que ens poden ser més útils de treballar amb els nostres infants.

Igualment, bona setmana! Una abraçada.