DIY projects for Kids: un espai per treure'n suc

Ja sé que ahir us vaig prometre d'anar ampliant el post d'ahir, no obstant no m'hi he pogut estar de presentar-vos el lloc web DIY projects for Kids. Aquest espai, tal i com ens el defineixen, és un bloc dirigit a pares i fills, també, però, és un referent a diverses revistes de disseny, així com: Elle Decoration, Real Living, Maison & Decoration, entre d'altres. Però, per què aquestes revistes de disseny? Doncs, perquè hi podem trobar tota mena d'idees i propostes artístiques per als nostres infants. 


A primera vista, l'organització que se'ns presenta és una mica incòmode i em refereixo a aquest terme, perquè ens és una mica difícil trobar les coses i saber ben bé què és el que se'ns està proposant. En aquest aspecte, no us estireu dels cabells! Poc a poc anireu descobrint que en podem treure molt de suc...


Com és de costum en l'estructura dels blocs, a la part central hi podem trobar les publicacions que ens presenten els seus autors. Als laterals, en aquest cas la banda dreta, hi podem trobar enllaços a d'altres espais artístics infantils, sobretot de disseny. No obstant la cosa no s'acaba aquí, ja que tenim una serie d'imatges (Columns) que ens condueixen a diverses seccions interessantíssimes: Històries de mares; Manualitats; Publicacions relacionades amb roba infantil; Cuines per nens; Artícles i entrevistes


Sense cap mena de dubte, trobo que és un d'aquells llocs que cal remenar per descobrir tot el que ens ofereix. Estic segur que en podem extreure moltes coses interessants. Què, us hi animeu?

Comentaris

Blanca B ha dit…
En este sitio siempre hay cosas estupendas para hacer con los peques, me encanta. muakkksss
A´Punto ha dit…
Personalmente soy un poco desastre con los DIY, siempre los veo tan bonitos y después cuadno me animo a hacerlos no me quedan ni parecidos jajaja que le vamos a hacer las manualidades no son lo mio, pero desde luego aqui hay ideas super chulas para hacer con los peques de la casa, donde no importa tanto la perfeccion como el tiempo compartido.
Un abrazo Joe
Multi Grau ha dit…
Bones !!
Sóm un grup d’universitaris nous en aquest món del blog,
Poc a poc ens volem donar a conèixer i per això també visitem altres blog educatius que ens poden servir d’interès.

En el nostre blog podreu trobar informacions relacionades amb les TIC aplicades a l’educació i d’altres temes que van sorgint a les classes d’Habilitats Comunicatives que estem cursant enguany.
Esperem que els temes que plantegem siguin del vostre agrat i que us animeu a deixar la vostra opinió!

Moltes gràcies, i no oblideu a escriure i compartir els vostres somnis amb nosaltres !
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Si es que no hay nada que no conozcas, eh? Espero que nunca deje de ser así. Me encanta! Besitos de martes. :)
Joel Artigas ha dit…
@Vero Si es que el resultado al final es lo de menos, no? El realitzar las cosas, su proceso, su elaboración, el esfuerzo, ... Eso es lo importante, lo que nos deja huella en este aprendizaje! Me encantan tus reflexiones. Siempre tienes palabras con las que aprender.

Besitos enormes!! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Multi Grau Eps! Fantàstic i interessantíssim que hàgiu escollit aquest petit món del bloc per compartir els vostres coneixements. Estic segur que entre tots n'aprendrem!

Després si en tinc un moment faré una visita al vostre bloc. Que tingueu molta sort! Ens llegim ben aviat! :)
Magda ha dit…
Alça Joel un altre lloc ben interessant !!!!!!
I si es tracta de remenar, doncs remenarem jejjejejjeje
Que de ben segur que remenant, remenant per aquesta web trobem coses molt "estupendes"!!!!!!
Molts petonets trempat !!!!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Què bé que hagis decidit remenar i remenar! Superhiperultrarecomanable!!! jejjje... Igualment, molts petonets, aquest cop, ben alegres!