Caminant entre terres italianes!

Avui us presento The World of Caius, un espai que ens explica la història de Caius, un nen pompeià de 8 anys que per desgràcia ha viscut la violència del volcà Vesuvi. En el seu camí aprendrem més coses sobre les seves tradicions, aixó com: el menjar, l'educació, els jocs, les tradicions,...


No us perdeu les seves aventures! És un bon recurs TIC per a infants de cicle mitjà i superior de primària. Ja veureu que els seus continguts estan molt ben elaborats, no obstant caldria aprofitar aquesta activitat interactiva per guarnir-la i ampliar-la amb altres coneixements i materials. A continuació, us adjunto la Visita Virtual Romanorum Vita, elaborat per Obra Social "la Caixa", que ens permetrà entendre una mica més l'història de Roma. 


Què us ha semblat? Si en teniu més material no dubteu en fer-m'ho saber. De seguida ho afegiré! Ara toca esbrinar totes les possibilitats que ens ofereixen aquests recursos per tal de realitzar un bon projecte... Endavant!

Comentaris

Blanca B ha dit…
El niño me ha parecido supergracioso, me lo voy a quedar con tu permiso. Y el 3D es muy instructivo, la verdad. Muchas gracias por el aporte a nuestra cultura. Y luego dices... pero dónde encuentras tanta magia?
Bertha ha dit…
Muy interesante este paseo virtual por la historia.

Es una maravilla poder introducirse virtualmente en este fascinante mundo.a los míos les encanta.

Un abrazo Joel.
Ana Martínez ha dit…
Me encanta el recurso. Gracias por compartirlo Joel.