Artequin: un museu per aprendre!

Buscant i rebuscant he topat amb Artequin, un Museo de reproducciones de obras de arte, que a través de una propuesta museológica y una metodología educativa e interactiva, propone incentivar la apreciación del arte y la creatividad en sus visitantes, en especial en el segmento escolar. Però, no tan se'ns ofereix informació del museu sinó que també se'ns proporciona un espai virtual del que en podem treure molt de suc amb els nostres infants. 


Però, on està Artequin? Bé, el podem trobar a Santiago de Xile, però va ser construït a París (França), a fi de representar a Xile a la Exposició Universal de París en el que es va celebrar el centenari de la Revolució Fancesa. Després de l'Exposició Universal l'edifici va ser desmuntat i traslladat a Xile. Tota un història, interessant oi? Si en voleu saber més cliqueu en aquest enllaç.


Quins colors més bonics, oi? Si en teniu la possibilitat feu-ne una visita, té una pinta estupenda! A banda de la seva història, Artequin també proporciona un recolzament pedagògic per als docents i famílies, així doncs es proporcionen visites guiades i material didàctic per tal d'aprofundir en els aspectes fonamentals de l'expressió artística i ensenyament de l'art. 


Finalment, no us podeu perdre la secció de Jocs que, tot i que no haguem pogut visitar el museu, els podrem utilitzar. Això sí, aprofiteu i feu cinc cèntims als infants d'aquest museu, ja que trobo que val la pena donar-lo a conèixer. 

Comentaris

Blanca B ha dit…
Un sitio precioso, le echaremos un ojo más despacio. Gracias, majete.
Magda ha dit…
Un lloc encantador !!!!
Sense cap mena de dubte segur que una visita a aquest museu ha d'ésser d'allò més gratificant!!!!
A veure si algun dia la podem realitzar ehhhhhhhh
Petonets ben artístics!!!!
Fer de Mestres ha dit…
Un recurs molt interessant!
M'apunto amb la Magda a fer la visita algun dia!:D
Gràcies per mostrar-lo.
Besets
Ana Martínez ha dit…
Voy a echarle un vistacillo con calma. Me tiene muy buena pinta. Un biquiño.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, eh? Super bonito, a ver si podemos hacer una escapadita para visitar este bonito museo. Besitos artísticos! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Magda I tant! El primer que ho faci que dediqui una entrada... Petonets ben grans! :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Si es que només fer aquesta entrada ja em van venir ganes de viatjar i fer una visita a aquest meravellós indret. Gràcies de nou pels teus comentaris. Petooons!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Tómate el tiempo que necesites, el sitio vale mucho la pena! Muak. Un besito. :)