Cuentos y leyendas ilustrados por niños: una bona eina per desenvolupar l'esperit crític

Remenant d'aquí i d'allà he descobert Cuentos y leyendas ilustrados por niños, un espai magnífic creat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Però què hi podem trobar? Doncs, contes i activitats interactives des de 3 fins a 11 anys. Un recurs que ens pot ser molt útil, sobretot a tots aquells que ens dediquem a l'educació primària.


Un cop sigueu a dins la franja d'edat seleccionada, ja veureu que se'ns proposen diversos contes per treballar. Tots ells tenen un àudio del conte, activitats interactives, el conte il·lustrat, fitxes i activitats plàstiques relacionades. Oi que és una bona eina? 


Tal i com ens diu Carles Capdevila, Explicar contes és connexió, comunicació i complicitat, tota una aventura pels educadors. Però no és tan sols això, sinó que també és crear un vincle emocional molt fort, una comprensió de la societat actual, imprescindible perquè els nostres alumnes dessenvolupin un bon judici crític!

Comentaris

Blanca B ha dit…
Bueno, estos ya los tenía yo previstos para algún día. Es más con la cantidad de entradas que hago no me atrevo a decir que no los haya puesto ya. Esto de la memoria es una lata, cada vez va quedando menos, jajajaj, es como si se agotasen las pilas. Estupendísima aportación, a mi me encantan.
Un besito con mucho cuento.
Fer de Mestres ha dit…
Molt interessants!
Els passo a les companyes de l'escola.
Petons
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí? Qué bien!! Te tengo que decir que últimamente tengo algunos problemas para recordar las publicaciones que he hecho, todo me suena!!! Supongo que debe de ser normal, no? Un besito muy narrativo. :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme I tant!!! Què bé saber que us són útils les meves publicacions. Moltes gràcies pel comentari Carme. Petonets!!