CREA: experiències i activitats per treballar l'Educació Artística

Avui us presento CREA - Centro de Recursos en Educación Artística, un portal web de la Secció Departamental d Didàctica de l'Expressió Plàstica de la Universitad Complutense de Madrid. Tal i com se'ns defineix a la seva pàgina principal, CREA está pensado para ofrecer diversos servicios a la comunidad educativa: información de los programas y actividades de docencia e investigación que el Departamento de Didáctica de la Expresión plástica desarrolla en la Facultad de Educación, orientación didáctica a los estudiantes y una plataforma para dar a conocer investigaciones y experiencias en este campo.


Després de remenar una mica els continguts que se'ns presenta aquest lloc web, trobo molt recomanable que en feu una visita acurada a la secció d'Actividades, ja que hi podem trobar una gran quantitat de recursos, idees i expriències classificats en les següents etapes educatives: Educació Infantil; Educació Primària; Educació Secundària; Batxillerat; i, Universitat. De cada una de les activitats que se'ns proposen podrem gaudir d'una bona concreció i objectius específics. Aspectes imprescindibles per preparar i portar a terme bones activitats als nostres infants. 

Dibuix de Luisa Cogollos d'una de les activitats proposades: La casa (3 anys)

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Dels recursos d'educació infantil m'ha semblat molt interessant la proposta feta per a l'escola bressol de "Como surgió la noche".
Gràcies per l'enllaç.
Marisol ha dit…
Super interessant, Joel!! gràcies.