Celebrem la tardor?

Ja fa dies que volia fer aquesta publicació, però últimament vaig de bòlit i no tinc temps ni per llegir les vostres aportacions! A veure si mica en mica, em vaig posant el dia, ja que m'he perdut moltes coses i n'estic segur que moltes d'elles super interessants...


Deixant de banda les disculpes i l'alegria de tornar a fer una altra publicació al bloc, fa cosa d'una setmana vam canviar d'estació. Sí, sí, ja som a la Tardor! I quin millor dia per dedicar-ne una entrada, oi? Per fi estan arribant les gotes d'aigua que mica en mica aniran refrescant aquest ambient calorós i "xafugós" que ens presenta l'estiu. En poques paraules: Benvinguda Tardor! 

Últimament, al Facebook d'Educació i les TIC he anat "penjant" manualitats que ens poden servir per treballar la tardor. Estic segur que a molts de vosaltres us fascinaran. Perquè en feu un petit tast, aquí en teniu algunes: 

Fent arbres de tardor

De les fulles que cauen en podem fer meravelles

Un mòbil fet de fulles de tardor

Personalitzant les nostres fulles

Pintem pinyes?
Font: Kinderart

Espero que tingueu una bona tardor, ara ja toca obrir l'armari i començar-se a abrigar. Brrr..., però ja tocava no? Tampoc oblidar que d'aquí poc ja començarà a ser temporada de bolets. Aix, quines ganes de retrobar les olors de terra humida! I per acabar, un poema d'Isabel Barriel

Cançó de Tardor

Patina per l’aire,
rellisca, ja és vent,
arriba i és lladre
del sol estiuenc.

Carrega magranes,
bolets i castanyes,
s’amaga pels núvols,
escurça els dies
i estira les ombres.

Es vesteix de pluja,
pinta al cel la tristor
quan dicta als seus mots
el poema de tardor.

Comentaris

Blanca B ha dit…
Las manualidades que pones en el fb, me encantan siempre las comparto con mi gente y familia que suelen ser maestros. Gracias y espero que te dejes ver más. un muak.
Tapa't de tapes ha dit…
Doncs sí! Feia dies que t'havia perdut la pista, Joel! Però ha valgut la pena esperar. Aquestes decoracions de tardor que ens presentes són genials. Saps que jo imparteixo un curs de decoració nadalenca també fet amb materials de la natura? Ho trobaràs a la columna dreta del meu bloc, si vols fer el xafarder. En tota cas, de moment, t'he d'agraÏr molt aquest poema que ens hi has afegit! És preciós i molt visual. petons
Fer de Mestres ha dit…
Avui, sí que fa temps de tardor!
Pluja, vent, fulles seques per terra... i recordatori que no s'hi val despistar-se i endavant amb les decoracions.
Gràcies pels recursos.
Olga ha dit…
Una entrada del tot encertada per un dia com el d'avui!!! M'ha encantat.

Un petonàs, Joel.
Silvina ha dit…
Preciosas las ideas!!!! feliz otoño, que por cierto, ha venido con tromba de agua!!!
beset
Magda ha dit…
Quina bona entrada per un dia com avui l'has clavat !!!! Que havies vist les previsions meteorològiques???? jejjejejejeejje
Unes manualitas genials i el poema m'ha encantat !!!!!
Gràcies per compartir-lo amb tots nosaltres !!!!
Petonets de tardor!!!!
Bertha ha dit…
El otoño a mucha gente no le gusta porque dice que es triste.

A mí me gusta porque me aporta orden a mí vida. esos colores ocre me encantan

Preciosas estas pequeñas muestras de arte con elemntos de árboles

La lluvia este elemento que escasea tanto por estos lares...bueno paciencia y otra vez sera.

Ya veo que estas metido en faena esto es bueno aunque este curso se presenta un poco desordenado.

Un abrazo Joel.

Joel Artigas ha dit…
@Blanca Qué bien que te gusten...a mi me encantan! Comparte, comparte todo lo que quieras. Sí, últimamente me estoy perdiendo vuestras aportaciones...mfff! Me tengo que poner al día, pero ya!!! :) Besos.
Joel Artigas ha dit…
@Marina Quina alegria veure't per aquí! Sí, tens tota la raó, aquests darrers dies estic una mica desaparegut...i no vegis el greu que em sap estar-me perdent les vostres actualitzacions. En fi, no tinc excusa, m'he de posar al dia i espavilar-me!!

Què bé que t'hagi agradat el poema, a mi també em va agradar molt! Ara mateix, faré el xafarder pel teu bloc, això de les decoracions nadalenques no m'ho puc perdre!

Una abraçada ben gran. :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Sí, oi? Avui ens hem llevat amb un altre cel, amb un aire ben net i blau... Què bé que hagi arribat la tardor!!! Gràcies a tu pel comentari. Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Olga Sí!!! Ahir va ser un dia ben especial per donar la benvinguda a la tardor... Me n'alegro que t'hagi agradat. Molts petonets! :)
Joel Artigas ha dit…
@Mónica Igualmente!!! Feliz otoño. Me alegro que te hayan gustado las ideas y los recursos que he compartido. Un beset ben gran!
Joel Artigas ha dit…
@Magda jejje! Doncs, la veritat és que sí, havia vist les previsions, però el que no tenia previst era l'entrada que us vaig presentar, jjiji! Què bé que t'hagi agradat! Gràcies pels teus comentaris energètics, m'encanten...! Molts petonets fresquets i, ara sí, de tardor! :)
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Pues te tengo que decir que para mi es una de las estaciones más bonitas y esperadas... Me encantan los colores, la lluvia, las setas... Aix!!! Qué ganas de disfrutarlo!!

Sí, me tengo que poner las pilas... No tengo excusa!! Muchísimas gracias por el comentario.

Besitos llenos de alegria! :) Muakkk.