Bon curs 2012-2013!

Com de costum Educació i les TIC no pot faltar en aquesta celebració. A on? Què celebrem? ... Doncs, sense cap dubte un dels dies més esparats per tots aquells que ens dediquem a l'educació: el retrobament de les aules, els colors, les olors,...! Ara només caldrà esperar als nens i nenes, oi? Quina il·lusió!

Il·lustració de Carlos Cubeiro

També vull dedicar aquesta entrada a tots aquells que encara no tenim feina, però que seguim lluitant per aconseguir un lloc en aquest petit i maltractat món educatiu. En aquest aspecte, m'agradaria donar molta força i ànims a tots els que encara esteu en la mateixa situació! Vinga, ho aconseguirem. Cal no deixar de treballar, no deixar de donar veus, no deixar abandonat el nostre racó creatiu i original...

Que tingueu un feliç curs 2012-2013!

Comentaris

A´Punto ha dit…
Pues feliz entrada en el nuevo curso Joe, y además se agradecen tus palabras de ánimo¡¡ que tengas toda la suerte del mundo en este curso :) Besotes de lunes
Miren ha dit…
Venga Joel que esperamos pronto la entrada en la que nos cuentas que has empezado a currar. Buena suerte
Fer de Mestres ha dit…
Els i les blocaires que no estem a l'escola, tenim la sort de "Fer de Mestres" en una aula de ràtio infinita.
Ànims i endavant, Joel!!!
Petons
Unknown ha dit…
Joel, molts ànims! Sé com et sents perquè estic en una situació semblant a la teva, i és dur veure com no pots (o millor no et deixen) dedicar-te a allò que més t'agrada. Així que moltes gràcies per les teves paraules d'ànims, i a seguir lluitant per a fer-nos sentir! Estic segura que aviat arribarà la nostra oportunitat. :)
Petons i molta, molta sort per aquest curs!!
lluna ha dit…
Molts ànims Joel! Espero que ben aviat ens puguis dir que ja estas treballant. M'agrada veure el positivisme que transmets tot i no tenir feina. Segur que ho aconseguiràs. T'ho mereixes!
Una forta abraçada!
Blanca B ha dit…
Gracias, majo, y que tu también lo disfrutes con un buen y estupendo trabajo. Besazos.
Marta ha dit…
Gràcies Joel! Espero que tinguis moltíssima sort i aviat trobis un foradet en aquest món. Ànims i endavant!
Un petonàs.
Aran ha dit…
Gràcies Joel pels teus desitjos!!!! tots esperem que tinguis sort i aviat trobis la feina tan buscada!!!! però mentrestant no afluixis i segueix amb tanta energia com tens. Suposo que ja en formes part però per si un cas t' ho comento un bon lloc per a fer-se coneixer és Linkedin!!
Assumpta
CARME ha dit…
Gràcies Joel, esperem que aviat arribi una oportunitat per demostrar el que vals!!!!
Olga ha dit…
Gràcies Joel! En breu estàs en actiu, ja ho veuràs! Ets una font inesgotable i el que et fitxi... tindrà molta sort! No et deixaran escapar!!!
No havia vist la teva publicació de juliol parlant de la teva situació laboral... La comparteixo per si serveix d'ajuda.
Un petonàs al nas!
Magda ha dit…
Moltes gràcies Joel per les teves paraules d'ànims!!!
M'agrada veure't tant positiu i amb tant d'entusiasme malgrat la situació en que et trobes actualment !!!!!
Vinga tu endavant que ben aviat obrirem el teu bloc i el títol serà JA ESTIC TREBALLANT !!!!!!
I serà un post fantàstic ja que t'ho mereixes trempat !!!!!
Molts petons !!!
Ana Martínez ha dit…
Joel, yo también quiero desearte un fantástico curso. La imagen que elegiste es preciosa. Un biquiño.
Joel Artigas ha dit…
@Vero Yo también agradezco tus palabras y felicitaciones. Igualmente, esperamos que sea un curso lleno de ilusiones y nuevos aprendizajes! Besitos. :)
Joel Artigas ha dit…
@Miren A ver si es verdad! Gracias por tus ánimos Miren. :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Tens tota la raó i... no hem de parar! Moltes gràcies pels ànims. Petonets ben grans!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Lila Sí, la veritat és que és una situació una mica complicada..., esperem que amb el temps vagi millorant, sinó és així haurem de trobar altres estratègies laborals i/o altres aspiracions! En fi, forces i energies!!! Cal no decaure, estar actius, ser feliços i no parar d'aprendre i conèixer gent nova. Petonets d'esperança!
Joel Artigas ha dit…
@Lluna Gràcies pels ànims!!! la veritat és que llegir els vostres comentaris em fan agafar encara més energies per seguir buscant feina. Petonets enormes!! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Muchas gracias!! A ver si lo consigo y puedo ampliar mis conocimientos!!! Qué ganas de trabajar... Besitos :)
Joel Artigas ha dit…
@Marta Moltes gràcies! Estic segur que amb tots els vostres ànims acabaré aconseguint un "foradet en aquest món"... Sort! Petonets molt grans. :)
Joel Artigas ha dit…
@Aran Gràcies Assumpta pel teu comentari. Agraeixo moltíssim les vostres paraules, m'encanta veure que hi ha molta gent que em recolza! Sí, ja coneixo Linkedin i ja en formo part es un bon lloc per trobar feina, per gravar la teva identitat digital a la xarxa. Moltíssimes gràcies per la teva aportació!!! :) Una abraçada ben gran.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Gràcies!!! Estic segur que algun dia arribarà oi? Esperarem però sense alfuixar energies. Petonets grans!
Joel Artigas ha dit…
@Olga A veure si tinc sort! La veritat és que m'encantaria. Moltíssimes gràcies per aquestes paraules, m'han emocionat!!

I tant, comparteix tot el que vulguis, ja saps que aquest és un bloc de tots i per a tots! Gràcies de nou per aquest comentari. Petonets ben creatius i originals!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies a tu per ser cada dia en aquest petit espai. Gràcies pels teus comentaris. Gràcies per transmetre'm aquesta energia... Espero que d'aquí poc pugui fer un post que digui que ja he trobat feina, us el dedicaré a tots/es vosaltres! Petonets super enormes! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias por tus deseos y por tus felicitaciones. Me encanta leeros y poder disfrutar de vuestros conocimientos y experiencias educativas. Espero que tengas un curso magnífico!!! Besitos llenos de alegria. :)
ideesmagistrals ha dit…
Ai Joelet!! Jo també espere que el teu curs siga molt feliç i que trobes allò que busques. No t'oblides mai de gaudir i mostrar la genialitat en tot el que fas. Vals molt!
Una forta abraçada i que tot vaja perfecte ^_^
Ametlla ha dit…
Hola Joel:
Molte gracies pel teu blog i espero que aviat estiguis treballant a l'escola.

una abraçada i ànims
Joel Artigas ha dit…
@Estrella Moltes gràcies per les felicitacions! M'encanta llegir les teves paraules. :) Estic segur que les coses anirant millorant mica en mica. Petonets ben grans!
Joel Artigas ha dit…
@Ametlla Gràcies pels ànims!!! Ja veuràs que d'aquí poc us presentaré una entrada anunciant-vos que ja treballo a una escola!! Gràcies de nou!! :) Petons.