Amarillo, verde y azul: un espai per aprendre a reciclar

Després de dos dies de desconnexió, us presento Amarillo, verde y azul, un espai web fantàstic per aprendre a reciclar, ser conscients de la seva importància i, sobretot, agafar i comprendre noves idees creatives i artístiques que ens ajudaran a guarnir i desenvolupar la originalitat dels nostres infants.


Però, com funciona? Ben fàcil! A la part superior de la pàgina hi trobareu els continguts classificats en: Amarillo (reciclatge d'envasos plàstics, llaunes i briks); Azul (reciclatge d'envasos de cartró i paper); i, Verde (reciclatge d'envasos de vidre). La majoria d'ells ens venen acompanyats d'un vídeo tutorial i/o fotografies que ens facilitarà la seva realització!! No ho trobeu una molt bona idea? 


Un bon lloc a tenir en compte! Sobretot a tots aquells que us dediqueu a la branca artística. A mi m'ha encantat, espero que us agradi i que el trobeu d'allò més útil.

Comentaris

PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Que guai! Aquest curs l'escola fa un projecte sobre Les tres Erres: Reduir, Reciclar i Reutilitzar. Segur que aquesta web ens anirà molt bé. Gràcies Joel.
A´Punto ha dit…
Con lo importante que es el reciclaje estas aportaciones son super necesarias, besetes¡
Lila ha dit…
M'encanta moltíssim Joel! Aquesta pàgina va directe als meus favorits!
Gràcies pel descobriment.
Petonassos!
Magda ha dit…
Un descobriment genial Joel!!!! Ens anirà molt bé per treballar les tres erres que a l'escola sempre en fem alguna coseta !!!!
Moltes gràcies per aquestes bones troballes
Petonets
Blanca B ha dit…
Tú te desconectas, pero no pierdes el tiempo. Esto es estupendo. Merci.

Y para celebrar que nos ofreces tanto arte en pequeñas dosís llamadas entradas te voy a dar un regalito, anda, mira tú!!

Pásate por mi blog de premios y te lo llevas.

http://actividadeseducainfantilpremios.blogspot.com.es/
Ana Martínez ha dit…
Es muy importante enseñarles a los niños lo necesario que es cuidar el medio ambiente, y que mejor forma que reciclando. Me parece un blog muy interesante del que podremos quitar muchísimas ideas. Gracias Joel, un biquiño.
Marta ha dit…
Quin pàgina més xula! Moltes gràcies, sempre és molt útil comptar amb aquest tipus de recursos per anar fent coses noves amb els nens i nenes. Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Espe Ostres què bé que a l'escola hagueu decidit treballar aquest projecte!!! Magnífic. Trobo essencial transmetre als infants la importància i consciència del reciclatge. Petonets ben reciclats.
Joel Artigas ha dit…
@Vero Sabía que te gustaría Vero...jejjej! Sí, necesarias y importantísimas... A ver si conseguimos concienciar cada vez más a más personas! Petonets!!!
Joel Artigas ha dit…
@Lila Sí, jo també l'he afegit directament als meus favorits. La veritat és que és sensacional!!! De res. Gràcies a tu pel comentari. Una abraçada ben gran!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies a vosaltres com sempre per estar atents a les publicacions i deixar la vostra opinió, sense vosaltres aquesta feina no tindria cap tipus de sentit. Petons molt grans! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca jejje! Gracias cómo siempre por tus aportaciones, no dejan nunca de sacarme una sonrisa y, sobretodo, energia para seguir trabajando!

Ahora mismo voy a pasar por tu blog de premios. Qué ilusión. Muchísimas gracias!!!! :) Besitos infinitos.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias a ti!!! Completamente de acuerdo con lo que nos comentas. Es necesario que los niños comprendan la importáncia de cuidar y proteger el entorno... Muchos besos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Marta Sí, oi? A mi també m'ha agradat moltíssim. La veritat és que a mi m'ha encantat conèixer-la! Petons. :)
Miren ha dit…
Este lo mirare con maaaas calma. Un saludo