Tokyo Toy Museum: un lloc a conèixer!

No sé si algu de vosaltres haurà aprofitat les vacances per fer un viatget a Japó o potser ho teniu planejat per fer-ho més endavant. En tot cas, si decidiu fer aquest llarg viatge, no us podeu perdre Tokyo Toy Museum, el Museu de la Joguina de Tokyo, un lloc extraordinari pels més petitons que disposa de diferents sales i espais de joc, una meravella!



Si entreu a la tercera pestanya de la seva web principal, molt recomanable que us la traduiu al vostre idioma, podreu observar les diferents rutes d'aprenentatge que ens proposen segons l'edat de les persones que han deicidit gaudir de les instal·lacions (menys de 3 anys, guarderia, primària i persones adultes).

La majoria de les joguines que ens proposen són fetes a mà utilitzant objectes reciclats, una gran inicativa a tenir en compte, no trobeu? Tenint en compte això, donen la possibilitat d'assistir a tallers i cursos per aprendre a fer joguines! Ja m'agradaria tenir-ne un de ben a prop! Mireu, mireu no us ho perdeu...

Comentaris

Olga ha dit…
Sens dubte, un espai genial per als més petits. Aquest el coneixia però... això d'anar al Japó... de moment no podrà ser. Ja m'agradaria, ja! ;O)
Salutacions i benvingut!!!
Joel Artigas ha dit…
@Olga Sí, ara per ara, haurà d'esperar! Tot en el seu moment, oi? Gàcies per la benvinguda, m'ha fet molta il·lusió rebre aquest comentari. Petons! :)
Miren ha dit…
Vaya, vaya, interesante un rato... pero creo que me queda un poco alejado para hacer una excursión jajajaja Un saludo
Ana Martínez ha dit…
Opino igual que Miren, parece la mar de interesante pero muuuuuuuuy lejos, je,je Un saludo.
Blanca B ha dit…
Esto es compenetración. Vidas paralelas en la educación, que se dice, jajaj. Este verano me he pasado mucho tiempo buscando páginas de museos, pero este de Japón no lo conocía, ya ves tú. Lo de ir.... es otro cantar. Un beset.
Magda ha dit…
Genial, quin espai més encantador!!!!
Ara bé això d'anar al Japó no se pas ..... de moment fins els Alps jejejjejejejeje
Petonets ben blanquets ( tot i que no hi ha molta neu)
Joel Artigas ha dit…
@Miren Me parece que nos queda a todos un poco lejos... pero sí, es interesante! A ver si algun año nos podemos pasar a ver esta maravilla. Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@Ana jejje! Tenéis toda la razón. Ahora ya sabemos que pedir por nuestro aniversario! ;) Saludos.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca uau! Qué supercompenetración. Me alegro muchísimo que te haya gustado descubrir este sitio! ;) A ver si conseguimos ir, aunque sólo sea una vez...! Besos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Home, si descobreixes algun museu de la joguina aquí als Alps, ja ens ho fas saber, eh? ;) La veritat és que sí, Japó està molt lluny, potser buscarem algun lloc més a prop, jejje! Petonets ben acalorats.