Ja sóc aquí!: donant la benvinguda al bloc

Hola a tots/es!! Després de quasibé un mes de desconnexió gairebé total torno amb les piles ben carregades per no deixar-vos en pau i donar-vos la tabarra cada dia amb noves experiències i recursos educatius. Què us sembla? 

Il·lustració de Marta Altés. Ara no us penseu que aquest estiu he fet el pirata, eh?

Abans però, m'agradaria donar les gràcies a tots aquells/es que en heu estat interessats en saber el dia de l'obertura del bloc, així com també tota les persones, que cada cop en són més, que ja formen part de la pàgina del Facebook del bloc. Ja som més de 3000, mare meva!!!

Suposo que ara és aquell moment que amb tanta il·lusió esperen els infants: retrobar-se amb tots els seus amics i amigues, explicar les seves aventures, les seves llargues batalletes... En altres paraules, quina alegria tornar a llegir les vostres paraules i aportacions. Espero que hagueu agafat tantes energies com jo. Que no pari i que tingueu un curs magnífic!

Què, ens hi posem?

Il·lustració de Mònica Calvo

Comentaris

Marta ha dit…
Hola Joel!! Ja et trobàvem a faltar! Noi, quines vacances!! Espero que t'hagin anat genial i hagis carregat les piles.
Va, que tenim tot un curs per compartir descobriments interessants...
Una abraçada ben forta.
Benvingut Joel!!!
Ja veig que vens amb força!
Una abraçada i ens llegim!
Hola Joel!!!!
Quina energia que tens :)

Benvingut!!!
Miren ha dit…
Bienvenido Joel, a ver que nos tienes preparado jijiji. Un saludo
ideesmagistrals ha dit…
Doncs a mi m'encanta que ens dones la tabarra!! jajajaja. Benvingut de nou! Ara només queda rehiperactivar-nos la resta de companys ;)

Besets de colorets!!
Magda ha dit…
Benvingut Joel i que bé que hagis arribat amb les piles ben carregades així podrem compartir un munt d'activitats, recursos i com no els nostres comentaris ehhhhhhhhh !!!!
Jo aquests dies estic de vacances als Alps Francesos amb unes vistes i uns paisatges extraordinaris, però de tant en tant encara us vaig llegint que sinó us trobo a faltar!!!!
Per tant també arribaré plena d'energia !!!!
Un petó de benvinguda des dels Alps!!!!!!
Ana Martínez ha dit…
Espero que hayas disfrutado de las vacaciones. Bienvenido de nuevo. Un saludo.
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Ja es nota que vens carregat d'energia i amb ganes de compartir noves recursos. Et trobavam a faltar. Una forta abraçada i fins aviat.
Belen N ha dit…
Hola Joel, hace apenas unos dias descubrí tu muro de Facebook y tu blog, y me encantan.
Soy nueva por aquí, y estoy empezando un blog con mis experiencias como madre y maestra, es 2012bauldesastre.blospot.com.es
Espero que te guste.
Un saludo y sigue así, gracias.
Joel Artigas ha dit…
@Marta Què bé!!! Jo també us he trobat a faltar... Doncs, sí! Ja vinc ben preparat per donar guerra! :) Quines ganes de compartir coneixements i més coneixements!! Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@M.Àngels Gràcies per la benvinguda!! I tant, ara sí que tinc les piles ben carregades i plenes d'energia. Petonets ben grans. Fins aviat!
Joel Artigas ha dit…
@lamaletadelprecinemaainfantil Quina il·lusió tornar-vos a llegir! Ara sí que no us deixaré en pau fins que s'hagi acabat el curs, jejje! Petonets. :)
Joel Artigas ha dit…
@Miren jejje! Sorpresa...! Estoy seguro que será un curso magnífico, lleno de descubrimientos y nuevos conocimientos! Qué ganas tengo!!! Besos. :)
Joel Artigas ha dit…
@Idees Magistrals jejje! I a mi m'encanta donar-vos-la, ja ho saps! Quan ens haguem hiperactivat tots no hi haurà quins pari. :) Petonets. Espero que les vacances estiguin anant d'allò més bé! Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Quinna alegria tornar a llegir les teves paraules tan engrescadores i plenes d'energia! Eps, disfruta al màxim les vacances que et volem fresca i plena d'energia per començar aquest nou curs. Petonets des de Barcelona, aquets cop més que calents (bufffff). Quina calor fa aquests dies!

PD: enveja!!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias por la bienvenida! Sí, he podido disfrutar y descansar, una de mis prioridades! Ahora que ya estoy renovado, toca trabajar y descubrir y aprender nuevos conocimientos! Besitos muy grandes. :) Nos leemos pronto.
Joel Artigas ha dit…
@Espe OooO! Jo també us he trobat a faltar... Sí, no sé si és per la calor, però aquest estiu vinc ple d'energia per afrontar nous reptes! Una abraçada ben gran. :)
Joel Artigas ha dit…
@Belen Qué bien que te hayan gustado mis sitios web! Me parece super buena idea que hayas decidido crear un blog, ya verás que es una herramienta fantástica para compartir y aprender conocimientos! Después les haré una visita. Seguro que me gustará! Un abrazo super grande. Nos leemos pronto! :)
elhadadepapel.com ha dit…
hola después de los vacaciones!! Vaya excito que tienes!! Espero que sigues así!!
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Pues qué ilusión que así sea! Me encanta volveros a leer y sobretodo aprender nuevos conocimientos! :) Me encanta. Besitos.
Blanca B ha dit…
Eso, eso, danos la tabarra un poco que lo echábamos en falta, jajaja. Benvingut, corazón. Un besete.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Gracias por la bienvenida!!! Qué bien volveros a leer, qué ganas tenia!!! Un besote. Nos leemos prontito.