Un recull de tècniques artístiques

Com bé sabreu, últimament m'he posat les piles al Facebook d'Educació i les TIC, tot i així sé que molts de vosaltres no en teniu cap registre i per tant no podeu gaudir de les publicacions que es comparteixen. En aquest aspecte, us exposo diverses tècniques artístiques que estic segur que us agradarà conèixer. Són molt senzilles, originals i creatives, fantàstiques per proposar-les als nostres infants. Us hi animeu? Mireu, mireu!


Què necessitem?

 Ben senzill, llapis amb goma a la punta (podem utilitzar qualsevol cosa similar), tinta per estampar (si no en tenim podem utilitzar esponges "banyades" en pintures de diferents colors), una cartolina ben gran i molta creativitat!



Què necessitem?

Bastonets per les orelles, pots amb pintures de diferents colors i una cartolina ben blanca. No cal dir que, depenent dels colors que utilitzem aconseguirem "ambients" artístics determinats. A quina estació de l'any us recorden aquests colors?


Què necessitem?

Taps de vi reciclats, pintures de diferents colors i una cartolina blanca. Una tècnica magnífica que ens permetrà transmetre als infants la importància del reciclatge...


Què necessitem?

Bé, aquesta tècnica no té cap tipus de dificultat! Es tracta de mullar els nostres dits de pintura i deixar volar la nostra imaginació. Una tècnica molt fàcil i molt agraïda de fer amb els nens i nenes! 

Comentaris

seño MMar ha dit…
¡Qué idea más original y los resultados son espectaculares! Gracias por compartirla, Joel. Un saludo y feliz verano.
Bertha ha dit…
Hola Joel!

Que bueno para talleres de verano o respiros familiares.Ahora que estan los padres que no los aguantan en casa...Estos recursos son muy estimulantes!

Bueno yo ya comienzo la cuenta atrás para descansar unos diitas en la primera semana de agosto, y coger un poco de fuerzas para el nuevo inicio de curso en septiembre...:(

Muchas gracias y desearte un felinz finde!

Abrazos.
Marta ha dit…
Quines tècniques més xules! I els resultats... espectaculars! Gràcies per compartir.Bon cap de setmana!
Magda ha dit…
Són unes tècniques molt xules Joel a més als nanos els hi encanta fer-les.
La dels bastonets de les orelles l'he fet diverses vegades i els resultats són espectaculars.

Quantes bones idees que esten recollint entre tots plegats per a dur a terme el proper curs veritat????

Poder que fem una mica de vacances ehhhhhhh jejejeejejejje
Petonets ben creatius!!!!
Blanca B ha dit…
Alguna de estas técnicas ya las conocía, pero no dejan de sorprender, son sencillas y muy llamativas y motivadores para pequeños y grandes. Gracias, salao. Un besito de vacaciones.
Joel Artigas ha dit…
@Seño M.Mar De nada! A mi me encantó descubrirlas... Son fantásticas para realizar con los niños no? Un beso. Igualmente, feliz verano!!!
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Hola!! Estpy de acuerdo son unas iniciativas fantásticas para realizar en esta época del año..., sin embargo yo me las guardo para el año que viene! jejje ;)

Yo agosto me lo tomaré de descanso que lo necesito para coger muchas fuerzas. Espero que cojas mucha energia!!!!

Besos. Acaba de pasar unas vacaciones estupendas que sólo acaban de empezar! :)
Joel Artigas ha dit…
@Marta Oi que sí? A mi també m'han semblat estupendes. Celebro que t'hagin agradat. Que tinguis un bon acabament d'aquest cap de setmana!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, això és un no parar!!! E sembla que necessitem una mica més de temps per assimilar tot aquest grapat d'inicatives!!! Sí, vacances ja! D'aquí poc aquest bloc tancarà per esgotament i per agafar més energia pel curs vinent! Petonets molt grans! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca De nada guapa! Algunas son geniales, eh? A mi me encantó conocerlas y haceros está publicación! Qué bien que te haya gustado. :) Abrazos