TICcambia: canviem el món?

Tornem a la feina! Després de navegar una estoneta ben llarga, he descobert TICcambia.org, un lloc web que val la pena conèixer i explorar-ne els seus continguts. Tal i com se'ns explica, TICcambia es un espacio educativo que ofrece recursos didácticos y marcos conceptuales sobre cinco ejes temáticos: desarrollo y lucha contra la pobreza, derechos humanos y paz, equidad de género, sostenibilidad ambiental y diversidad cultural. Queremos contribuir a reforzar las competencias necesarias para entender el mundo en el que vivimos, utilizando las Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC).


Perquè us en feu una idea, aquest projecte ens engloba els continguts en 5 grans eixos temàtics: desenvolupament i lluita contra la pobresa; drets humans i pau; igualtat de gènere; sostenibilitat ambiental; i, diversitat cultural. Cada un d'ells pretén assolir objectius concrets i significatius, així doncs hi trobarem diverses propostes didàctiques per completar aquest aprenentatge.


A més, també se'ns facilitarà una guia de recursos i un manual TIC, a fi de proposar les claus necessaries per aprendre a utilitzar de manera eficaç i senzilla les eines i recursos que se'ns proposen. No hi ha cap dubte que és una bona iniciativa educativa per aprendre i entendre els valors de la vida!

Comentaris

PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Una web molt interessant, segur que treure idees i recursos. Desitjo de tot cor que trobis feina el més aviat possible perquè les escoles necessiten professionals com tu, amb il.lusió, creatius, emprenedors, en resum, posa un "Joel" a la teva escola. Gràcies i un petonàs ben fort.
Blanca B ha dit…
Un sitio superinteresante que hay que atacar con tiempo. Gracias. Las líneas temáticas dan mucho que pensar. Un besito muy muy temático.
Joel Artigas ha dit…
@Espe Moltes gràcies per aquest comentari!!! En primer lloc, celebro que t'hagi agradat aquest raconet, jo també l'he trobat fantàstic. En segon lloc, moltíssimes gràcies per aquesta meravellosa frase que m'has dedicat, m'ha fet molta il·lusió i ànims per a seguir lluitant...! Gràcies a tu!! Que tinguis un estiu estupendo, un petonet enorme i creatiu! Muak. :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, eh? A mi me encantó, la verdad es que es una maravilla descubrir que existen estos sitios web. Me alegro que te haya gustado! Un besito muy grande. :)