Midisegni.it: bancs d'imatges per a les nostres activitats educatives

Català, castellà, francès, anglès,...? Sí es que de recursos n'hi ha a tot arreu i, deixant de banda l'idioma en què han estat elaborats, tots ens poden ser útils. A més, ara ja no hi ha les típiques excuses: és que jo no entenc l'anglès (hi ha traductors), vols dir que això ho podrem utilitzar a l'aula (és imprescindible aprofitar els recursos en idiomes diferents per enriquir l'aprenentatge dels infants), mai trobo recursos per la xarxa, per això utilizo sempre els meus llibres (cal ser una mica aventurer i desenganxar-se únicament del recolzament dels llibres didàctics), etc. 

Deixant-nos d'introduccions, avui us presento un recurs en italià. Es tracta de Midisegni.it, un espai que principalment ens ofereix tot tipus de bancs d'imatges que ens seran molt útils a l'hora de plantejar i/o reforçar les nostres activitats.


Els continguts que se'ns presenten els trobem classificats en diferents seccions: animals, fantasia, educació, religió, literatura, varis, altres recursos, entre d'altres. Si cliqueu damunt d'allò que us interessa, automàticament se us obrirà una nova pàgina amb imatges relacionades. Aquestes són totalment descarregables (apreteu damunt amb el botó dret i guardeu la imatge al vostre ordinador). Val la pena que en feu una volta, és un bon espai per guarnir d'imatges les nostres activitats plantejades.

Comentaris

A´Punto ha dit…
Me gusta¡ Yo para idiomas trabajo mucho con paginas de fotografías, vienen genial¡ Ummm discrepo un poco de lo de los traductores, a veces traducen tan sumamente mal que es mejor ni usarlos jajaja sobre todo si lo que intentas traducir es una pagina tipo blog llena de frases hechas o giros idiomáticos, en ocasiones la intuición funciona mejor¡ Besiños¡
Ametlla ha dit…
aquest enllaç és interesant.
Salutacions Joel
Joel Artigas ha dit…
@Vero Sí, tienes toda la razón, los traductores no nos traducen muy bien, sin embargo es una herramienta que para poder entender cosas puntuales nos puede venir muy bien! Sí, a veces hay que ser un poco intuitivo, eso nos ayuda a aprender cosas nuevas día a día! Gracias por el comentario.

Muchos besitos. Nos leemos pronto. :P Un abrazo!
Joel Artigas ha dit…
@Ametlla Què bé que t'hagi agradat! Gràcies. Una abraçada.
Blanca B ha dit…
Gracias por este banco, Joel, es muy rápido cargando y si además aprendemos algo de italiano... Un beset.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Si es que aprender lenguas es genial, sobretodo para los más pequeños! Besets. ;)