Matern'ailes: recursos i activitats per treballar a les llars d'infants

Bé, amb aquest ambient renovat i ben fresquet, comencem la setmana amb una mica més d'alegria oi? Així doncs, avui us presento Matern'ailes, practiques et ressources de Cycle en maternelle, un espai en francès dedicat a proporcionar recursos, materials i experiències educatives a totes aquells persones que es dediquen a l'ensenyament a les llars d'infants. Matern'ailes és el resultat d'investigacions, observacions, conferències, reunions,... a fi de millorar l'educació dels més petits: cal aprendre jugant, experimentant, descobrint dels altres i d'un mateix, aprendre de les emocions, entre d'altres. 


A primera vista tenim dos grans blocs de continguts: Pratiques i Ressources. La primera secció ens recull tota mena d'activitats que podem realitzar amb els infants (inclou els objectius, una petita descricpió, materials proposats, etc.). La segona secció, i tal i com ens indica el seu nom, hi tenim recursos didàctics per utilitzar amb els més petits. Molt interessant que hi doneu un cop d'ull, ja que en podem extreure idees i propostes que ens poden ser molt útils.

Comentaris

V.Nóvoa ha dit…
Y hoy en Francés, además de proporcionarnos recursos estupendos haces que practiquemos idiomas, genial Joel¡ Besitos de Lunes vacacionales ;P
Magda ha dit…
Joel està molt bé aquest espai i per la gent d'infantil en podem treure molt bones idees.
Me'l guardo ben guardedet jejejejjejej per renovar cosetes de cares al setembre.
Petonets!!!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Vero Y hoy en Italiano, jajja! :) Si es que al final vamos a aprender algo no? Celebro que te gusten mis publicaciones! Un besito ya de martes. :P
Joel Artigas ha dit…
@Magda I tant, trobo que en podem extreure moltíssimes idees. Aquest estiu ens haurem de posar les piles oi? :) Petoooonets. GRàcies pels comentaris.
Blanca B ha dit…
Bueno, bueno, como he estado de vacas, igual que tú, y ahora me voy otra vez, voy a aprovechar para echarle un vistazo a todas las entradas nuevas que has publicado. Empezando por esta que como siempre es superinteresante. Gracias, majo y un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Vacaciones en el mar!!! Qué bien volverte a ver por aquí con estos ánimos y miles de comentarios... La verdad es que me hace falta un parón para descansar un poquito (en agost cerraré un poco puertas!). Gracias por tus aportaciones! :) Muak. NOs leemos pronto!