Make and takes: "tastant" noves idees!

Avui dono la benvinguda a Make and Takes, un espai web ple d'idees i recursos artístics per a fer amb els nostres nens i nenes. La veritat és que és impressionant la gran quantitat de propostes que ens ofereixen. Tal i com ens expliquen els seus creadors: El nostre objectiu és proporcionar idees i detalls enginyosos per a la llar, la família i per a divertir-nos tots plegats. Aquest projecte us ajudarà a portar la diversió i l'aprenentatge a casa vostra. Dit això, segur que trobeu alguna cosa que us pugui ser útil! Sense cap dubte un lloc web que no podem deixar de banda. Jo ja me l'he afegit als meus favorits!


Com ja haureu pogut veure els continguts els tenim classificats a la part superior en: Kids crafts (manualitats pels més petits); Home projects (projectes per realitzar a casa, així com manulitats, tècniques de neteja, decoració, ...); Recipes (receptes originals i creatives per realitzar amb els més petitons); Family time (articles, activitats, idees per compartir l'amor d'aquells que més estimem, ...); Fun favorites (espais, idees i propostes per divertir-nos amb els nostres nens/es); Spotlight (observa els continguts categoritzats, una bona idea per fer una visita ràpida a totes les propostes que se'ns ofereixen); Book (coneix el llibre Make and Takes for Kids).


Per acabar us adjunto aquest postre fabulós que també el podreu trobar en aquest racó. Ara ja no us podeu pas queixar. Quin bon regust us he deixat, eh? No hi ha cap dubte, heu de "tastar" aquests continguts tan suculents! Mmm, meravellós, no creieu?

Comentaris

V.Nóvoa ha dit…
Ummmmmm Esta semana me están encantando especialmente tus post Joe¡ La página está genial, ahora mismo le voy a dar un vistazo un poco más a fondo, he encontrado cositas interesantes, pero no nos dejes más con las ganas de un postre tan estupendo, ahora voy a tener que hacerlo¡ te apuntas? ;P Bicos¡
lluna ha dit…
Quin enllaç més interessant que ens has deixat. He trobat unes quantes manualitats que m'han encantat. Amb el teu permís les publicaré al meu bloc.
Gràcies!
Una abraçada!
Marta ha dit…
Quin piló de recursos! Necessitaré una bona estona per descobrir-los tots! Però el que he vist fins ara... m'ha encantat! Moltes gràcies per compartir-ho. Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Vero Qué bien que te gusten cada vez más... La verdad es que útlimamente estoy descubriendo unos sitios web fantásticos para desarrollar la creatividad!!! Jejjjee, ya sabes que yo me apunto a todo!! :P Besos. :)
Joel Artigas ha dit…
@Lluna Sí, n'hi ha algunes que són fantàstiques. Publica, publica tot el que vulguis, per això ho comparteixo al meu bloc. Petonets ben grans!
Joel Artigas ha dit…
@Marta Sí, em sembla que aquest estiu haurem de posar-nos al dia... Hi ha tantes coses a mirar... necessito temps!!! Petonets. Celebro que t'hagi agradat. Muak.
Blanca B ha dit…
Es una web estupenda, gracias por compartir tanto y bueno. Un besito.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Me alegro que te guste. A mi también me encantó. Abrazo.