FamilyFun: manualitats, receptes, idees, ...

Si és que no ens podem pas queixar, el món de l'educació artística té un munt d'enllaços a la xarxa! Avui us presento FamilyFun, un espai d'on en podem treure idees per fer manualitats, aprendre a fer receptes, material per dibuixor i pintar amb els més menuts, propostes per realitzar les nostres celebracions, activitats per no avorrir-nos aquest estiu, ...


Si us desplaceu a la part inferior de la pàgina web (feu rodar la rodeta fins que ja no pogueu fer-ho més), podreu gaudir dels continguts categoritzats, cosa que ens facilitarà trobar allò que ens interessa específicament. Com podreu observar la majoria de les manualitats i receptes se'ns presenten de la següent manera: presentació de l'elaboració final, material necessari, instruccions i enllaços i articles relacionats.


A més d'això, FamilyFun ens ofereix la possibilitat de veure els vídeos d'algunes receptes i manualitats, una eina sensacional per aprendre a realitzar aquest tipus de propostes (cliqueu damunt de la secció Vídeos). No us la perdeu!

Comentaris

Magda ha dit…
Aquesta si que la coneixia Joel , una que almenys conec jejejejjejejeje
La veritat és que està molt bé i en podem treure molt bones idees i algunes de ben originals i creatives.
Sens dubte un bon espai !!!!!
Gràcies per compartir-lo amb tots nosaltres !!!!
Petonets ben creatius!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Magda jejejje! Doncs, està super bé. A mi m'ha encantat conèixer aquest espai web! De res, gràcies a tu per la teva constància!!! :) Petooons.
Marta ha dit…
Una pàgina molt complerta plena de bons recursos! Moltes gràcies per compartir-la! Una abraçada.
Blanca B ha dit…
lo de los summer crafts me encanta, con lo que me gustan a mí los manuales!!! Gracias, espero que descansado y relajado amigo. Un beset.
A´Punto ha dit…
Una Web llena de ideas, perfecta para ojear este finde super lluvioso¡ feliz finde¡
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Aquests recursos sempre van molt bé. Gràcies per compartir. Per cert, t'has adonat que ultimament no surt el teu arbre quan escrius comentaris? En canvi t'has fet seguidor dues vegades. Estic supercontenta de tenir un seguidor com tu,je,je!! Mirau per si tens algun problema. Un petonàs i bon cap de setmana.
Unknown ha dit…
Me encantan este tipo de páginas y lo saaabes jajaja! Voy a echarle un ojo! Muchas gracias por dejarnos cosas así!=)
Joel Artigas ha dit…
@Marta De res, home! Gràcies a tu pels comentaris. Una abraçada. :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Bueno relajado, relajado... en agosto volvemos a hablar...! Seguramente, haré una visita al sud de España. Qué ganas de cambiar de aires y también de pasar un calor tremendo ;)! Besitos. :)
Joel Artigas ha dit…
@Vero Sí, está super bien!!! La verdad es que podemos sacar unas ideas estupendas... :) Lluvioso? Aquí, está nublado, hay que buena temperatura! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Espe Gràcies a tu per els teus comentaris, m'encanta veure't per aquí! Sí, Espe... ja ho sé (gràcies per recordar-m'ho), tinc 2 comptes diferents i no se per quin motiu no em surt l'avatar. Ben aviat ho he de solucionar, no puc abandonar el meu arbre!!!!

Gràccccies! Jo si que estic content de tenir-te com a seguidora. UNa abraçada enorme! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Sara Sí, te estoy empezando a conocer..jejje! Ya veo que este tipo de espacios te encantan! :) De nada! Estoy super contento sabiendo que os gustan mis publicaciones. Besitos super grandes!!! ;)