Experimentant amb l'arc iris!

Com bé sabreu molts de vosaltres últimament estic fent bastanta difusió d'imatges, tècniques i manualitats artístiques al Facebook. Sí, sí... una de les meves debilitats! No ho puc pas evitar. Però anem al gra, ahir vaig fer una post anomenat Experimentant amb l'arc iris que va tenir força èxit. Perquè us en feu una idea us l'adjunto a continuació, estic segur que més d'un us agradarà conèixer aquesta tècnica tan curiosa!


Com que va agradar tant, moltes persones em van preguntar si els podia traduir la descricpió de l'activitat per tal de poder-la dur a terme. Així doncs, aquí en teniu una petita descricpió resumida en català i castellà del què cal fer per fer aquesta obrta d'art amb els més petitons: 

Ingredients
  • Paleta de pizza o plat similar per exposar els colors de l'arc iris que farem servir.
  • Esponja.
  • Pinzell.
  • Cartolina on fer la nostra obra d'art. 
Elaboració

Primerament, exposar els colors a la nostra paleta. En aquest moment, podrem aprofitar per repasar els colors y aprendre les peculiaritats que tenen els colors que farem servir, així com també la relació que tenen amb els objectes que utilitzem diàriament. 


Seguidament, i recitant els noms dels colors que anem escollint, pintarem sobre l'esponja l'ordre  dels colors de l'arc iris. Fet això només caldrà posar l'esponja damunt de la cartolina i arrosegar-la en forma d'arc iris. Això sí, per tornar-ho a repetir haurem de netejar l'esponja i/o fer-ne servir una altra. Senzill i molt bonic! 

Ingredientes
  • Paleta de pizza o plato similar para exponer los colores del arco iris que usaremos.
  • Esponja.
  • Pinzel.
  • Cartulina donde hacer nuestra obra de arte.  
Elaboración

Primero, exponer los colores a nuestra paleta. En este momento, podremos aprovechar para repasar los colores y aprender las peculiaridades que tienen los colores que usaremos, así como también la relación que tienen con los objetos que utilizamos diariamente. 


Seguidamente, y recitando los nombres de los colores que vamos escogiendo, pintaremos sobre la esponja el orden de los colores del arco iris. Finalmente, sólo habrá que poner la esponja encima de la cartulina y arrastrar en forma de arco iris. Eso sí, para volver a repetir el ejercicio, tendremos que limpiar la esponja y/o usar otra. Sencillo y muy bonito!

Comentaris

Ana Galindo ha dit…
Excelente idea para trabajar la espontaneidad y creatividad. Gracias por compartir.
Magda ha dit…
És una idea genial i molt creativa ja et vaig dir ahir pel facebook que m'havia encantat!!!!
Ho haurem de provar veritat????
Segur que els resultats queden la mar de bé!!!!
Petonets ben artístics!!!!
Marta ha dit…
Quina idea més original! M'ha encantat!El resultat és fantàstic! Gràcies per compartir. Una abraçada.çada
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí, es fantástico eh? De nada, gracias a ti por comentar. Saludos!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sisis, cal apuntar-ho per fer-ho eh? Estic segur que en poden sortir unes obres d'art genials! :) Que tinguis un gran dia ben creatiu! Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Marta De res Marta!! Celebro que t'hagi agradat. La veritat és que valia la pena donar a conèixer aquesta tècnica oi? Molts petonets.
V.Nóvoa ha dit…
Me ha encantado el post de hoy¡ Una receta artística, estupendo Joe¡ Que tengas una fantastica semana :)
Nos leemos¡ Biquiños de arco da vella¡ ;P
Miren ha dit…
preciooooooso. Un saludo Joel
Olga ha dit…
Molt maca aquesta!
Gràcies per compartir!
Joel Artigas ha dit…
@Vero Que bien que te haya gustado, Vero! Igualmente, que tengas una semana estupenda, estoy seguro que la será! :) Besitos muy grandes :P
Joel Artigas ha dit…
@Miren Sí, eh? Es magnífica esta técnica! :)
Joel Artigas ha dit…
@Olga De res! Celebro que t'hagi agradat. Ara l'hem de posar en práctica! :) Petonets.