Educació i les TIC tanca per Vacances

Després de rumirar-ho uns quants dies, he decidit Tancar aquest bloc per Vacances. Així doncs, durant 3 setmanes no tindreu gairebé cap notícia ni cap post al bloc d'Educació i les TIC. Snif, snif!! Sí, ja ho sé, em trobareu molt a faltar..., jo també! Necessito agafar aire per agafar amb més ganes aquest meravellós raconet del que n'aprenem cada dia. Gràcies! 


Sí, sí! Agafo les maletes i me'n vaig a gaudir de les platges, del bon temps, de la super calor...! Espero tornar amb les piles ben carregades per no deixar-vos en pau durant tot l'any. Ja sabeu que si voleu contactar amb mi ho podeu fer al correu joelart7@gmail.com. Ah! Els que sou seguidors del Facebook del bloc, no patiu, encara hi haurà alguns dies que aniré fent posts

Bones vacances a tots/es!

Comentaris

A´Punto ha dit…
Pues buenas vacaciones Joe¡¡¡ Si es verdad, te echaremos de menos¡¡ Espero que lo pases genial y que desconectes y disfrutes del sol :) Muchos besos¡¡¡ Aqui te esperaremos¡
Bertha ha dit…
Felices vacaciones Joel!

Claro que te echaremos en falta pero es comprensible que tengas ganas de descansar unos días yo tomo las vacaciones en agosto.

Felices vacaciones!

Un abrazo
ideesmagistrals ha dit…
Merescudes vacances Joel!! Gaudeix-les a tope que t'ho mereixes!

Ens llegim a la tornada ;)
Anònim ha dit…
BOnes Vacances company!
Espero que gaudeixis força i que tornis amb les piles carregades!

Fins aviat! ;)
Miren ha dit…
Pues nada a ponerse moreno y descansar. UN saludo
Bones vacances, Joel!
Et trobarem a faltar.

Txell
Marta ha dit…
Bones vacances! Disfruta de l'estiu que ja t'ho mereixes! Una abraçada.
Silvina ha dit…
a descansar....o por lo menos intentarlo (dado que no sabemos nuestro próximo destino escolar)
Feliz verano...
beset
Silvina
Magda ha dit…
Doncs em sembla molt bé Joel que t'agafis unes merescudes vacances!!!!
Descansa, gaudeix del sol i les platges i sobretot intenta desconectar uns quants dies.
Jo i tant que et trobaré a faltar però quan vinguis amb les piles ben carregades segur que ens sorprens amb les teves publicacions!!!
A gaudir i disfrutar !!!!!!
Petonets ben estiuencs !!!!
MUAKK
Joel Artigas ha dit…
@Vero Muchísimas gracias!!! Igualmente. De aquí unos días me voy al Sud de España a visitar pueblos, ciudades y playas... La verdad es que ha sido una decisión repentina! Necesito desconectar y coger muchas fuerzas para el curso que viene. :) Tú también, disfruta de los paisajes (se que lo harás) y de tus vacaciones! :P

Besitos enormes. Nos leemos muy pronto! Yo también os echaré de menos!
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Muchas gracias!!! Igualmente, que tengas unas vacaciones de agosto espléndidas, te las mereces!! Nos vemos a la vuelta, eh? Un abrazo. :)
Joel Artigas ha dit…
@Estrella Moltes gràcies, així ho faré! Espero que tu també tinguis unes vacances meravelloses!!!! :) Estem en contacte, eh? Un petonet ben estiuenc! :P
Joel Artigas ha dit…
@Eugènia Gràcies!!! I tant, així ho espero! Quan torni no us deixaré pas en pau amb útlimes novetats TIC, recursos, material,..., jajjja! Igualment, gaudeix de les vacances que s'acaben ben aviat! :)
Joel Artigas ha dit…
@Miren Sí!!! Descansar, ponerse moreno y cruzar los dedos para el año que viene, jajjja! Muchos saludos! :) Feliz verano!
Joel Artigas ha dit…
@lamaletadelprecinemaainfantil Jo també us trobaré molt a faltar Txell! Moltes gràcies pel comentari. Espero que tinguis unes vacances estupendes!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Marta Moltes gràcies!!! Em sembla que ens ho mereixem tots/es eh? Una abraçada ben gran!! Disfruta de l'estiu i de la calor! :) Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Silvina Igualmente, feliz verano! Ahora hay que descansar e intentar no pensar en lo que nos preocupa. Eso sí, cuándo volvamos de vacaciones, a tope! Gracias por el comentario. Que pases unas vacaciones increíbles! :) Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Doncs així ho faré!!! Espero tornar amb les piles ben carregades per no deixar de donar guerra fins l'any vinent, jejje! Gràciesss, jo també us trobaré molt a faltar!!! Ja us explicaré a la tornada!! :)

Igualment!! Disfruta al màxim aquest estiu eh? Que ens ho mereixem tots/es! Un petonet ben gran! :)
lluna ha dit…
Bones vacances Joel! Gaudeix i desconnecta que segur que així tornaràs ple de vitalitat i ganes de seguir-nos fent fantàstiques aportacions.
Un petó!
Blanca B ha dit…
Me parece estupendo que descanses, pero sentiré no verte en algún tiempo. Un beso y a pasarlo requetebien.
Ana Martínez ha dit…
Disfruta de las vacaciones, yo también me voy a tomar unos días de descanso. Un beso.
Olga ha dit…
Fins aviat, Joel i que vagin però que molt bé les vacances!
Petoneeets!
Joel Artigas ha dit…
@Lluna Moltes gràcies per aquest comentari. La veritat és que sí, he pogut desconnectar moltíssim i agafar noves energies per a poder fer noves entrades!!!! Què bé! Gràcies!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Muchas gracias. Yo también os he hechado de menos... Però, ya estoy aquí con las pilas bien cargadas!!!! Un besito de bienvenida! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Así lo he hecho! La verdad es que me ha ido super bien!!! Ahora a coger energias para hacer nuevas aportaciones. Qué ganas! :)
Joel Artigas ha dit…
@Olga Doncs sí! Han anat magníficament bé. Com a mínim he aconseguit el que volia: desconnexió! Ara toca posar-se a la feina i no deixar de banda aquest magnífic raconet! Moltes gràcies!! Què bé tornar-vos a llegir. :)