Childhood 101: idees pel curs vinent

Navegant i buscant pàgines originals i creatives he topat amb Childhood 101, un espai per jugar, aprendre i crèixer. És un lloc molt interessant per extreure'n idees per aquest curs vinent. Però excactament què hi podem trobar? Doncs, tota mena de propostes per jugar amb els infants, activitats per inventar, crear, aprendre, material per llegir, idees per a la nostra casa, publicacions per treballar la salut i el menjar, tutorials per fer manualitats, entre molts altres.   


Molt recomanable que us situeu al mig de la pàgina web, allà hi trobareu els Topics, és a dir els continguts categoritzats. A mi m'ha encantat la secció Create, en aquesta hi podem trobar tota mena de propostes i idees per treballar l'educació artística amb els petits. Ja veureu que és molt fàcil accedir als continguts, ja que té una estructura similar a la de qualsevol bloc. L'únic inconvenient, i sobretot per aquells que aneu coixos d'idiomes, és que tots els continguts són en anglès, en aquest cas podeu fer servir el Traductor de Google (una eina que ens pot ajudar a sortit del pas). Què us sembla?

Comentaris

Magda ha dit…
Molt bona pàgina Joel i com bé dius una bona font de recursos.
Segur que en podem treure un munt d'idees per fer amb els nanos!!!!!
No pares de fer bones troballes ehhhhhhhhhh i a mi de donar-me feina perquè m'ho vull mirar tot, tot jejejejejejjeje
Petonets ben fresquets que la calor torna a apretar ...........
A´Punto ha dit…
Es una pagina genial, llenita de ideas fabulosas, besotes de miercoles¡
Blanca B ha dit…
Una buena página, sin duda. Sigue buscando que todos te lo agradecemos. Un beso caluroso.
Unknown ha dit…
Me parece un recurso que nos va a venir muy bien a todos. Por el lado que lo mires encuentras algo especial en este Web!Muy buen trabajo!=)
Ana Martínez ha dit…
Iremos investigando a ver lo que encontramos. Un beso y gracias por compartir tan buenos recursos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, estic molt d'acord, a mi m'ha semblat un espai fabulós d'on en podem extreure idees creatives i artístiques molt interessants! Me n'alegro, com sempre, que t'agradin les meves publicacions. :) jejejje! Sí, això s'acumula, eh? Petonets ben grans i molt fresquets, ara més que mai...!!!
Joel Artigas ha dit…
@Vero Gracias por tus comentarios, si es que no paras, eh? Estás en todo!! Yo útlimamente estoy un poco desconectado, lo necesitaba ;) Besitos de viernes. Que tengas un estupendo fin de semana! :P Nos leemos pronto. Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Gracias Blanca. Yo agradezco vuestros comentarios y aportaciones, me son muy útiles! ;) Gracias de nuevo por ser cómo sois!!! Besitos de verano!!!
Joel Artigas ha dit…
@Sara Si a mi también me ha parecido un sitio especial e interesante! Gracias a ti por tus comentarios. Me alegra verte por aquí! :) Muakkk.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Si es que esto es un no parar... Gracias a ti! Me alegro y me encanta leeros, estoy siempre aprendiendo de vosotros/as! :) Un besito muy grande.
MARIANGELSAYMERICH ha dit…
Gràcies Joel per tots els recursos i propostes que vas recollint. És una gran feina!!!
Joel Artigas ha dit…
@Mariaangels Gràcies a tu pels comentaris i aportacions. Celebro que t'agradi aquest raconet! :) Salutacions.