Arts Visuels Ecole: aprenent de l'art

Ja era hora! Per fi han caigut quatre gotes que ens animaran a trencar aquesta monotonia d'aquestes últimes setmanes. Quines ganes de sentir l'olor de terra mullada, si es que no hi ha res millor que renovar aquest ambient, aquesta xafugor típica d'aquesta estació de l'any. Aprofitant aquest moment i el típic nerviosisme que ens provoquen les plujes, avui us presento Arts Visuels Ecole, un espai web que ens proporcionarà un ampli ventall de continguts artístics que ens ajudaran a entendre una mica millor l'art, a més de descobrir un bon grapat d'eines, recursos i materials que ens poden ser d'allò més útils.


D'entre els continguts que se'ns proposen hi podem trobar: geometria, animals, lletres, natura, material, tècniques, retrats, els colors, entre molts altres. Val la pena que hi doneu una bona volta, hi ha recursos molt curiosos! Sense cap dubte, una bona iniciativa per apropar als infants a l'art. No oblideu que amb el joc i l'exploració també aprenem! 

Treballem les lletres i els pronoms

Treballem la geometria

Comentaris

Marisol ha dit…
Benvinguda pluja!!!!
M'encanta venir a veure el teu bloc Joel, ens portes coses noves molt interessants i l'art sempre té un lloc destacat, moltísimes gràcies!
Ana Martínez ha dit…
Me gustan tus entradas sobre el arte. Vamos a hacer una estupenda recopilación de recursos artísticos. Un saludo y feliz domingo.
Bertha ha dit…
Hola Joel!

Menos mal que la lluvia os ha dejado un poquito de frescor, que grato es el olor a tierra mojada después de tantos días de bochorno.

Pués yo llevo désde el miércoles en Sevilla en un cursillo para profesores(de psicología en las aulas y sexualidad en ciertas etapas). Gracias que somos bastantes porque estre el calor y estar encerrados tantas horas es de arrebato.-Acabamos de salir del exámen y eso que es domingo.Mañana concluye y, de retorno el martes.

-Me encanta! esto del arte visual es muy eficaz.Mira que te lo curras es que eres de ejemplo.

Muchísimas gracias porque eres nuestra fuente de inspiración.

Un abrazo feliz día.
Olga ha dit…
Està "estupendo" aquest raconet dedicat a l'art!
Gràcies per descobrir-nos tots aquests espais.
Ets un sol!
Magda ha dit…
Genial un molt bon recurs, és que no pares de sorprendrem dia darrere dia, com sempre una altre magnífica entrada !!!!
Quins grans descobriments estic fent amb les teves aportacions!!!!!
Avui petonets ben mullats que ens ha refrescat una mica ehhhhhhh que bé un dia tan fresquet i quina agradable olor de terra mullada....
MUAKKKKKKKK
Miren ha dit…
Esto tiene muy buena pinta, lo miraré con detenimiento. UN saludo Joel
Blanca B ha dit…
Uau, Joel, lo tuyo no tiene nombre!!! cada día me sorprendes gratamente, es como un vicio. Siempre estoy esperando a ver qué se te ha ocurrido esta vez. Me encanta, me encanta, ya sabes que todo lo que sea arte, aún siendo de ciencias y mate, me entusiasma. Un besazo, corazón.
Joel Artigas ha dit…
@Marisol A mi m'encanta que t'agradi passar a fer-me aquestes visites!! Sí, l'art és fantàstica, suposo que es nota que en tinc un gran debilitat. De res. Una abraçada!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Qué bien! Sí, este verano tenemos trabajo en organizar y hacer un buen recopilatorio de nuestro recursos! :) Saludos.
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Sí, se agradecen estos cambios de temperatura y de tiempo, la verdad es que estabamos sufriendo un microcilima un poco duro...

Pues qué interesante el curso no? Ya nos explicarás cómo te ha ido. Buff, allí si que hace calor de verdad!!

Gracias a ti por tus aportaciones, a mi me encanta hacer publicaciones y más si son orientadas al arte, se nota?

Besitos!!! Un abrazo.
Joel Artigas ha dit…
@Olga Gràcies a vosaltres per disfrutar-los! M'encanta descobrir aquests nous raconets. Muaak. Gràcies!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, últimament estic quedant bocabadat dels recursos que estic descobrint, comparteixo la vostra alegria!!! Això és al·lucinant!! :)

Ai, què bé, eh? Aquest airet s'agraeix moltíssim. Petonets!!
Joel Artigas ha dit…
@Miren Sí, estoy seguro que te gustará. Hay algunos contenidos curiosos de conocer! ;) Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Te tengo que decir que a mi también me sorprenden mucho tus entradas y tus publicaciones!! Disfruto un montón! :) Qué bien coincidir con el arte, a mi me encanta también, supongo que ya se nota!!!

Bessoooos!!