Treballem la publicitat?

No hi ha cap dubte que, vivim en un món visual, una societat que viu per allò que veu, capaç de relacionar, comprendre i aprendre a partir del que ens presenta la realitat, ... La publicitat és un element de la televisió que ha passat a ser un aspecte imprescindible a les nostres vides: constanment som "contaminats" per aquest allau d'informació que ens reclama i ens exigeix consumir i informar. Vine, compra, no t'ho perdis, oferta!, ..., aquests són alguns dels eslògans que ens envolten contínuament.

Us imagineu un anunci d'una peixateria amb aquesta imatge?

D'altra banda, hi ha persones que han decidit utilitzar la publicitat des d'una altra perspectiva, des de la creativitat i originalitat. Aquest tipus de treballs no es destaquen per la seva insistència, sinó per la seva qualitat, per ser capaços de transmetre un missatge diferent, un estímul visual que ens farà gaudir d'una bona estona, a més, i cal no oblidar-ho, d'anunciar-nos el producte a publicitar. A continuació, en teniu alguns exemples: 

This is where we live d'Apr Studio per celebrar el 25 aniversari de l'editorial 4th Estate Publishers

Anunci de Renfe

Estic segur que podríem utilitzar aquests vídeos per motivar als nostres infants a crear els seus propis anuncis. Trobo que en podem extreure idees molt originals, no trobeu? Cal recordar que a vegades amb pocs recursos es poden fer treballs increïbles!

Comentaris

A´Punto ha dit…
Viva la creatividad¡¡¡ Y si ha de ser en la publicidad también, porque no? Por cierto, he estado ojeando tu blog personal, menudo Cv muchacho¡¡¡ Es fantástico y lo de la banda del pulpo??? Por dios cuanto me he reido¡¡¡ :D Que pases un finde estupendo Joel¡ biquiños
Ana Martínez ha dit…
La publicidad es un recurso más a nuestro alcance que podemos utilizar para muchas actividades. ¿Por qué no trabajarla? Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
Hola Vero! Madre mia, pensaba que mi blog personal aún era privado y estaba haciendo pruebas... ( el vídeo del pulpo va fuera). Jajjja! No lo tengas en cuenta! Dios mio. Jajjjajjja. Es bueno, eh?
Joel Artigas ha dit…
Totalmente de acuerdo Ana! Un recurso que hay que tener en cuenta. Gracias por hacernos pensar. :) Besos.
A´Punto ha dit…
jajajajaja pero si es super simpatico¡¡ bahh es que mira que no me he reido ni nada. Tranquilo, no se lo diré a nadie jajaja
Besiños¡¡¡
Blanca B ha dit…
Hoy en día todo son estímulos visuales, o auditivos, vamos lo que se dice audiovisuales. El de renfe lo conocía, pero el otro me ha sorprendido. Gracias, guapetón, pasa buen finde. Y voy a investigar eso de tu blog, si es que no lo has privatizado, jaja.
Blanca B ha dit…
PUes, sí, pues, sí, ya te he visto la barba y el CV, ja, ja. Lo que no encuentro es lo del pulpo, pero insistiré a ver si lo encuentro. Estás fichao, chaval.
Joel Artigas ha dit…
Jajjaja! Si es que lo tenia de prueba...aix, Vero! Estas en todo eh? Ya sabes algo más de mi: me gusta el pulpo y disfrutar con él. ;) Besos enormes!!! Feliz sábado.
Joel Artigas ha dit…
Sí, Blanca! Aunque se de la existéncia del áudio, estoy seguro que el que vende más es el que nos entra por los ojos, es decir los estímulos visuales. Son increíbles los vídeos, eh?

Jjejeje, qué bien que ya conozcas mi barba! Por cierto, el vídeo lo quité, lo tenia de prueba para ver cómo podia quedar un vídeo en la parte central... mmmm!! Ups, no me "fiches" mucho que a mi las "fichas" no me gustan nada... Besinhos. :)