Odosketch: fent dibuixos online!

Avui he descobert Odosketch, un espai web magnífic per crear les nostres composicions artístiques. Com podreu observar, a la pàgina principal se'ns presenten els diferents dibuixos que han creat i compartit altres usuaris, n'hi ha que són del tot originals! Si el que voleu és crear el vostre dibuix només heu de clicar damunt del botó Create a Sketch.


Després d'aquest últim pas s'obrirà una nova finestra on podrem començar a editar el nostre dibuix. A la part inferior trobareu una gran quantitat d'eines per començar a realitzar la nostra obra d'art. Un cop el tingueu acabat premeu damunt de Save (per guardar i compartir el projecte ens caldrà estar registrats). 

No hi ha dubte que, és un recurs magnífic per utilitzar amb els infants. Molt recomanable que us feu un registre i comenceu a experimentar les seves possibilitats. Perquè us en feu una idea, a continuació us adjunto algunes de les composicions que s'han fet amb Odosketch:




Comentaris

Ostres quina aplicació tan interessant!!!
Moltes gràcies per compartir-la, Joel.
Salut,

Nerea
Joel Artigas ha dit…
De res Nerea! A mi m'ha encantat descobrir-la. És genial, oi? Fantàstic! Petonets.
Marisol ha dit…
Wow, aquest espai es una mina:)), gràcies Joel!!!
Joel Artigas ha dit…
De res Marisol! Sí, és impressionant!!! Me n'alegro que t'hagi agradat. Abraçades d'estiu. ;)
Ana Martínez ha dit…
Me parece interesantísimo. Primero probaré yo y después probaré con los míos. Un saludo.
Blanca B ha dit…
Una pensaba que lo había visto casi todo, y vienes tú y le das una vuelta de rosca. No sabes cómo me gusta ver tu blog, siempre tienes cosas tan novedosas e interesantes...
Con este me lo voy a pasar cañón, ya verás la de horas que meto jugando. Un beso y gracis, Joel, por tus descubrimientos.
Magda ha dit…
Uauuuuuu Joel quin bon descobriment!!!!
Un espai GENIAL!!!
Ja tinc ganes de provar-lo amb més tranquilitat!!!
Sempre fas unes troballes magnífiques!!!!
Quan estigui més en forma m'hi poso de ple a descobrir-lo que pinta molt i molt bé. De moment a caseta a descansar amb una forta laringitis que m'ha derivat cap a una sinusitis, ja veus quin panorama.Espero que l'antibiotic faci miracles perquè amb tot el que hem d'acabar......
Apa trempat fins molt aviat!!!!
Petonets!!!!
Joel Artigas ha dit…
Me parece perfecto Ana!! Ya nos dirás si lo has decidido utilizar al final... Besitos enormes! :)
Joel Artigas ha dit…
Jejjeje!!! Ya sabes Blanca que la red no se acaba nunca... Me encanta que te encanten mis publicaciones. :) Yo me lo he pasado genial haciendo mis dubujitos. Gracias a ti. Besitos!
Joel Artigas ha dit…
Mmf! Sí, Magda. Ara et toca descansar una miqueta i agafar forces per acabar aquesta útlima arrencada de curs. Què bé que t'hagi agradat aquest recurs, és super interessant, eh?

Millora't aviat!!!! Petonets recuperadors. Com sempre, gràcies pels teus comentaris.